Libnet.ro
UNICEF

12:46

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a intors la munca la DNA

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a intors la munca la DNA

Update:Lovitura uriasa pentru Kovesi. Procurorul cosmar al sefei DNA, Mihaiela Iorga, s-a intors martidimineata la munca la Directia Nationala Anticoruptie. Stirea initiala:. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi refuza pentru a patra oara sa se prezinte la comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009(VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat pentru a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, informeaza B1 TV. Kovesi refuza pentru a.

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, la sediul DNA

Procurorul Mihaela Iorga s-a prezentat marti dimineata la sediul DNA din Capitala. Mihaela Iorga a evitat sa vina pe la intrarea principala a sediului pentru a se feri de intrebarile.

Codruta Kovesi refuza pentru a patra oara Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a anuntat marti ca nu vine la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 Membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile.

Lovitura pentru Kelemen Hunor

Lovitura pentru Kelemen Hunor! Liderul UDMR risca sa ramana fara distinctia Steaua Romaniei. Miercuri va fi organizat un consiliu pentru a se pune in discutie o astfel de.

Lovitura pentru Vladimir Plahotniuc: Oligarhul moldovean a intrat in vizorul procurorilor DIICOT din Romania

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a intrat in vizorul procurorilor DIICOT din Romania. Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova este cercetat pentru constituire a unui grup infractional,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )