Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lovitura pentru PSD in ziua anuntului despre DNA

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru PSD in ziua anuntului despre DNA

Procurorii DNA fac perchezitii la PSD Prahova pentru chitante pentru campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2014 a Dacianei Sarbu. Laura Moagher, secretar executiv al PSD a facut declaratii, la. continuă pe Antena3

Lovitura pentru PSD in ziua anuntului despre DNA

Procurorii DNA fac perchezitii la PSD Prahova pentru chitante pentru campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2014 a Dacianei Sarbu. Laura Moagher, secretar executiv al PSD a facut declaratii, la.

Traian Basescu, declaratie soc despre DNA: Procurorii DNA au prezentat falsificari de stenograme in dosarul ginerelui meu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, faptul ca procurorii DNA au prezentat in dosarul ginerelui sau, Radu Pricop, acuzat de complicitate la santaj si instigare la fals in declaratii,.

DNA da o noua LOVITURA: PRIMAR PSD trimis in judecata pentru FRAUDA cu fonduri europene

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Serviciul Teritorial Suceava au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a mai multor inculpati, in legatura cu obtinerea.

Noi dezvaluiri despre DNA Ploiesti. Ce spune un fost sef al DGA Prahova

Apar noi dezvaluiri legate despre metodele de anchetare folosite de procurorul Mircea Negulescu si colegii sai de la DNA Ploiesti. Dezvaluirile au fost facute joi, la Sinteza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )