Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lovitura teribila pentru Statul Islamic. Numarul combatantilor a scazut puternic

Antena3 Antena3,
Lovitura teribila pentru Statul Islamic. Numarul combatantilor a scazut puternic

Numarul combatantilor gruparii Stat Islamic SI) din Irak si Siria a scazut, potrivit unei evaluari a serviciilor de informatii americane, relateaza joi DPA, conform Agerpres. SUA estimeaza ca in prezent. continuă pe Antena3

Cati combatanti mai are Statul Islamic in Irak si Siria

Numarul combatantilor gruparii Stat Islamic SI) din Irak si Siria a scazut, potrivit unei evaluari a serviciilor de informatii americane, relateaza joi DPA, citata de Agerpres.

Statul Islamic a revendicat triplul atentat terorist de la Damasc, soldat cu peste 70 de morti VIDEO

Cel putin 70 de persoane si-au pierdut viata duminica intr-o explozie tripla in apropierea unui sanctuar siit de la periferia Damascului, un atentat revendicat de gruparea Statul Islamic, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, citat de AFP.

Politia germana a arestat doi barbati suspectati de legaturi cu Statul Islamic

Doi algerieni suspectati de legaturi cu reteaua terorista Statul Islamic au fost arestati joi in cursul unor perchezitii efectuate la Berlin si in alte doua regiuni ale Germaniei, in timp ce alti doi suspecti sunt cautati de politie, transmite AFP online.

Jihadistii de rang inalt din Statul Islamic fug in Libia din calea bombardamentelor

O serie de comandanti de rang inalt din cadrul gruparii Statul Islamic SI) s-au mutat, in ultimle luni, din Irak in Libia, afirma un oficial de rang inalt din cadrul serviciilor libiene de informatii.

Un militar rus a fost ucis in Siria de un obuz tras de Statul Islamic

Un consilier militar rus a fost ucis luni in Siria de un obuz tras de jihadistii organizatiei Statul Islamic, a anuntat miercuri seara Ministerul rus al Apararii, citat de agentia Ria Novosti.

Un militar rus, ucis in Siria de un obuz tras de Statul Islamic

Un consilier militar rus a fost ucis, luni, in Siria de un obuz tras de catre jihadistii gruparii Statul Islamic, a anuntat miercuri seara Ministerul rus al Apararii, citat de agentia Ria Novosti, transmite AFP.

Statul Islamic ameninta: Atacurile de la Paris si din 11 septembrie vor fi uitate dupa ceea ce va urma

Statul Islamic a facut publica o noua executie in care calau este un barbat care vorbeste franceza si care ameninta ca atacul de la 11 septembrie din America si cel din Paris vor fi uitate dupa ceea ce urmeaza sa se intample.

Noi atrocitati comise de jihadisti: Boko Haram a ars de vii copii in Nigeria, in timp ce Statul Islamic a executat in public un baiat de 14 ani

Atrocitatile jihadistilor sunt de neoprit. La Dalori, in nord-estul Nigeriei, 86 de persoane au fost ucise, unele dintre ele arse de vii, sambata, intr-un atac al miscarii islamiste Boko Haram. La Jarabulus, in nordul Siriei, un copil de 14 ani a fost decapitat de membri ai Statului Islamic in fata parintilor sai pe motiv ca a lipsit la rugaciunea din ziua de vineri.

Statul Islamic, triplu atentat in Siria, in contextul negocierilor de pace de la Geneva

Peste 70 de persoane au murit intr-un triplu atentat ce a avut loc duminica, in apropierea unui sanctuar siit de la periferia Damascului. Atentatul, revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic SI), a avut loc in contextul in care la Geneva are loc o noua runda de negocieri, sub egida ONU.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )