Libnet.ro
UNICEF

06:00

Luare de ostatici in California LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Luare de ostatici in California LIVE VIDEO

Cel putin trei persoane au fost luate ostatici intr-un centru pentru veterani din California, informeaza www. abc15. com. Potrivit fortelor de ordine, o persoana inarmata se afla la Casa Veteranilor din. continuă pe Antena3

LIVE VIDEO TEXT Augustin Lazar: Peste 10.000 de inculpati in 2017 pentru conducerea masinilor sub influenta alcoolului. Foarte multi copii au fost victime ale violentei parintilor / Klaus Iohannis: Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii

Parchetul General isi prezinta miercuri, la ora 11, bilantul pe anul 2017. La sedinta de la Cercul Militar sustin discursuri procurorul general, Augustin Lazar, si presedintele Klaus Iohannis. Urmariti transmisia LIVE VIDEO TEXT.

CUPA ROMANIEI. CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-DINAMO ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Debut periculos pentru Bratu

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-DINAMO ONLINE STREAM LIVE VIDEO Partida CS Universitatea Craiova - Dinamo, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, a fost reprogramata pentru 6 martie, ora 17,00, dupa ce.

Papua Noua Guinee, cel putin 18 morti in urma unei replici seismice de 6,7 grade

Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,7 care s-a produs .

Un microbuz cu pasageri a fost implicat intr-un accident rutier in Vrancea. Cel putin doua persoane au fost ranite

Un microbuz de transport persoane a fost lovit joi dimineata de un autoturism al carui sofer nu a mai avut timp sa franeze in momentul in care autovehiculul a incetit pentru a opri in statie. Cel putin.

Rusia: Cel putin cinci morti in urma prabusirii unui elicopter rus in Cecenia

Cel putin cinci persoane au murit, miercuri, in urma prabusirii unui elicopter al serviciilor de sec.

Cel putin opt persoane au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit in Cecenia

Cel putin opt persoane au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit, miercuri, in provincia rusa Cecenia, a anuntat un purtator de cuvant al serviciilor locale de urgenta, relateaza site-ul agentiei.

Accident rutier cumplit! Cel putin 25 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 25 de persoane au murit marti dupa ce autobuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier in Bhavnagar, India. Autobuzul transporta mai multe persoanela o nunta, iar la un moment.

VIDEO Vladimir Putin, despre rusii pusi sub acuzare pentru amestec in alegerile americane: Acestea nu sunt problemele mele

Presedintele rus Vladimir Putin nu a dorit sa raspunda atunci cand a fost intrebat daca stia despre elaborata campanie de a se interveni in alegerile prezidentiale americane din 2016, care a avut drept consecinta punerea sub acuzare a 13 cetateni rusi, declarand intr-un interviu pentru NBC ca acestea nu sunt problemele sale, relateaza Politico.

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )