Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lucruri neasteptate care iti prelungesc viata

Antena3 Antena3,
Lucruri neasteptate care iti prelungesc viata

Ca fiecare dintre noi vrea sa traiasca pe cat de mult posibil e un lucru de la sine inteles. Dar ce facem pentru a implini asta? Ei bine, putem incepe cu lucrurile banale si atat de la indemana. continuă pe Antena3

8 griji care iti ruineaza viata si cum sa scapi de ele

In ceea ce priveste grijile, psihologii au observat ca oamenii nu sunt foarte diferiti. In general, cu totii isi fac griji legate de finante, relatii, infatisare, sanatate, evenimente viitoare si sine. Multe.

Experimentul social care iti arata cat de vulnerabili sunt copiii pe Internet

Coby Persin este un blogger care a devenit cunoscut pentru experimentele sociale facute. Poate unul dintre cele mai puternice iti arata cat de usor sunt de pacalit copiii in mediul online. in cadrul experimentului, Coby s-a dat drept un adolescent de 15 ani si a inceput sa discute pe Facebook cu mai multe fete minore. [] Experimentul social care iti arata cat de vulnerabili sunt copiii pe Internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Experimentul care iti arata cat de periculos e Internetul pentru copii

Coby Persin este un blogger care a devenit cunoscut pentru experimentele sociale pe care le face. Poate unul dintre cele mai puternice iti arata cat de usor sunt de pacalit copiii in mediul online. in cadrul experimentului, Coby s-a dat drept un adolescent de 15 ani si a inceput sa discute pe Facebook cu mai [] Experimentul care iti arata cat de periculos e Internetul pentru copii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )