Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ludovic Orban: 83 la suta dintre romani vor sa isi petreaca concediul in Romania

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: 83 la suta dintre romani vor sa isi petreaca concediul in Romania

Premierul Ludovic Orban spune ca, potrivit unui sondaj de opinie, 83 la suta dintre romani au declarat ca vor sa isi petreaca concediile in tara, insa, cu toate acestea avem deficit pe turism. continuă pe Adevărul

Orban spune ca a pornit demersurile diplomatice pentru ca romanii sa nu mai piarda mult timp la intrare in Grecia

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara, la B1 TV, ca a pornit demersurile diplomatice pentru ca romanii sa nu mai piarda foarte mult timp cu formalitatile pe care trebuie sa le indeplineasca la intrarea in Grecia. Orban: Am facut un sondaj, 83% dintre romani vor sa isi petreaca concediul in Romania.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Va fi sedinta. Trebuie sa stabilim reglementarea!

Ludovic Orban sustine ca va vorbi cu ministrii Sanatatii, Economiei si Internelor, la care vor fi invitati si reprezentantii HoReCa, pentru a pregati deschiderea restaurantelor, insa a atras atentia ca acestea isi vor relua activitatea atunci cand vor permite conditiile epidemiologice.

Ultima ora. Schimbare uriasa la programul Prima Casa. Milioane de romani vor fi afectati

In cadrul sedintei de miercuri, premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, au discutat despre programul Prima Casa, stabilind astfel reguli noi de functionare. Executivul a anuntat introducere aunui plafon care sa fie in acord cu realitatea imobiliara de astazi. Ce i-a cerut Orban ministrului Finantelor Pandemia a afectat zeci de sectoare, printre care .

Ludovic Orban: Adversarii nostri au dus o campanie mizerabila! Ce s-a intamplat inainte de Evaluarea Nationala

Premierul Ludovic Orban a spus miercuri, la Palatul Victoria, ca adversarii politici au dus o campanie mizerabila de informatii false despre examenele elevilor. S-a incercat chiar sa fie instigati parintii sa nu isi lase copiii sa vina examene, a acuzat premierul.

Fostul sef al SIE, generalul Silviu Predoiu, acuzatii grave la adresa lui Ludovic Orban. Ce spune si despre pensiile speciale

Silviu Predoiu este general cu patru stele si unul dintre cei mai cunoscuti ofiteri ai SIE. Acesta a fost de mai multe ori director interimar al institutiei. A iesit la pensie in anul 2018 si de atunci s-a ocupat de consultanta. intr-o postare lunga pe facebook, acesta il acuza pe Ludovic Orban ca nu cred ca este nimic mai josnic decat sa subminezi, de la nivel de prim-ministru, increderea in comandanti si autoritatea functiei de comanda si sa induci clivaje intre diferitele categorii de militari, pe baza cuantumului salariului sau pensiei.

Ludovic Orban, avertisment dur pentru proprietarii de terase. Ce risca acestia daca nu respecta masurile

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, sanctiuni drastice pentru proprietarii de restaurante si terase care nu respecta masurile de protectie anuntate de autoritati. in prima faza, acestia vor primi avertismente si sanctiuni contraventionale, dar risca sa li se suspende activitatea daca neregulile se repeta.

Ludovic Orban: Miercuri prezentam programul de relansare economica, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, miercuri, guvernantii vor prezenta programul de relansare economica, alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Acesta ar urma sa includa mai multe tipuri de granturi.

LUDOVIC ORBAN: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca e momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului, din discursul SF care nu are nicio legartura cu legitatile economice.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )