Libnet.ro
UNICEF

23:30

Orban spune ca a pornit demersurile diplomatice pentru ca romanii sa nu mai piarda mult timp la intrare in Grecia

Hotnews Hotnews,
 Orban spune ca a pornit demersurile diplomatice pentru ca romanii sa nu mai piarda mult timp la intrare in Grecia

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara, la B1 TV, ca a pornit demersurile diplomatice pentru ca romanii sa nu mai piarda foarte mult timp cu formalitatile pe care trebuie sa le indeplineasca la intrarea in Grecia. Orban: Am facut un sondaj, 83% dintre romani vor sa isi petreaca concediul in Romania. continuă pe Hotnews

Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege ce interzice orice fel de discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, hartuire sau fapta de victimizare, bazata inclusiv pe criteriul de rasa, cetatenie, limba, culoare, trasaturi genetice, religie, origine sociala, sex, orientare sexuala, varsta sau handicap. Se dau amenzi de la 1. 000 la 20. 000 de .

Vesti extraordinare pentru romanii cu rate. Noi dobanzi la credite

Romanii vor avea rate mai mici la credite. Banca Nationala a Romaniei a publicat noua valoare a IRCC, la 2,41%, calculata in baza dobanzilor reale din T1 2020.

Surpriza de proportii pentru romanii care au ajuns in Grecia. Au stat ore in sir pentru a putea intra in tara

Romanii care merg in Grecia in vacanta au intampinat deja primele probleme. Acestia au fost nevoiti sa stea la cozi kilometrice la vama Kulata, singurul punct vamal de trecere in Grecia.

Achizitia mastilor pentru romanii saraci, contestata. Ce se intampla cu persoanele vulnerabile

Contractul privind mastile gratis pentru populatia defavorizata a fost contestat. Acest lucru ar putea duce la tergiversarea aplicarii masurii cu cateva luni. Desi autoritatile au anuntat cu surle si trambite ca la o luna si jumatate de cand purtarea mastii a devenit obligatorie romanii saraci vor primi masti gratis, lucrurile nu stau deloc asa.

Se dau 1.000 de lei pentru romanii care fac asta. Care sunt conditiile si ce legatura are Dacia

Romanii ar putea primi pana la 1. 000 de lei daca un proiect de lege initiat de PSD trece de Parlament si e ulterior programat. Iar Dacia ar putea beneficia din plin. Parlamentarii cauta sa.

Veste buna de la BNR pentru romanii cu credite de consum

Banca Nationala a Romaniei a anuntat valoarea indicelui de referinta pentru creditele consumatorilor.

Secretul bucatarilor italieni pentru cele mai delicioase spaghete carbornara. Reteta zilei

Daca te-ai indragostit de gustul spaghetelor autentice italienesti, cu siguranta sfaturile si secretele bucatarilor italieni iti vor fi de folos pentru a prepara acasa o portie la fel de declicioasa ca in Roma. Afla de ce ingresiente ai nevoi si cum sa prepari spaghete carbonara din Reteta Zilei.

Premiile Gopo 2020. Lista castigatorilor: Iulian Postelnicu a luat premiul pentru cel mai bun actor

Cea de-a 14-a editie a Galei Premiilor Gopo s-a desfasurat pe 29 iunie, intr-o noua formula. Din pricina restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Oscarurile Romaniei au fost re.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )