Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Ne aflam intr-o situatie extrem de grava. E nevoie imediata de o rectificare bugetara. Exista riscul sa nu se poata plati salarii (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Ne aflam intr-o situatie extrem de grava. E nevoie imediata de o rectificare bugetara. Exista riscul sa nu se poata plati salarii (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a prezentat joi lista propunerilor de ministri pentru cabinetul sau. Liderul PNL a precizat, in acest context, ca Romania se afla intr-o situatie extrem de grava, ca este. continuă pe B1

Surse: Ludovic Orban ar fi strans 227 de voturi. Ar mai avea nevoie de doar sase voturi pentru investirea noului guvern

Pana acum, Ludovic Orban ar fi reusit sa adune 227 de voturi. Mai are nevoie de doar sase voturi pentru a obtine investirea Guvernului Orban. Pro Romania a anuntat ca nu va asigura cvorum la votul din.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

Ludovic Orban, catre ministri propusi: Nu suntem primiti cu aplauze si laude. E o asteptare mare din partea romanilor sa reparam stricaciunile PSD

Premierul desemnat Ludovic Orban si-a avertizat ministrii ca greul abia acum incepe. `Venim intr-o situatie dificila. Nu ne asteapta aplauze, aprecieri, laude. E o asteptare mare din partea romanilor pentru cei.

Ludovic Orban, dupa ce a depus lista Guvernului la Parlament: Este nevoie de instalarea guvernului cat mai rapid pentru a nu pierde sute de milioane de euro

Ludovic Orban a declarat ca este nevoie de investirea unui guvern cu drepturi depline cat mai rapid pentru ca altfel nu se va putea face rectificarea bugetara si exista risc de intrare in incapacitate de plata.

Pensionarea anticipata. Ludovic Orban e dispus sa asume raspunderea guvernului pentru aceasta categorie de salariati

Premierul desemnat Ludovic Orban este dispus sa asume raspunderea guvernului pentru pensionarea anticipata a unei categorii de salariati. Termenul de intrare in vigoare a legii este anul viitor si ar putea bloca activitatea acestui tip de angajati. Pensionare anticipata. Ludovic Orban, dispus sa asume raspunderea guvernului pentru o categorie de angajati Ludovic Orban a declarat .

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

Viorica Dancila a incurcat numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu al premierului Ungariei, Viktor Orban

Premierul Viorica Dancila a incurcat, joi, intr-un discurs sustinut in Maramures, numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban. Aceasta si-a dat seama si a spus: Asemanarea. , dar total diferiti ca si implicare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )