Libnet.ro
UNICEF

16:45

LUDOVIC ORBAN: Alocatiile copiilor si pensiile publice vor creste, daca exista resurse financiare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Alocatiile copiilor si pensiile publice vor creste, daca exista resurse financiare

Guvernul nu detine resursele financiare pentru a dubla alocatiile copiilor, de la 1 august, si pentru a majora punctul de pensie cu 40%, de la 1 septembrie, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, intr-un interviu acordat site-ului hotnews. ro. Desi saptamana trecuta, cabinetul Orban a aprobat o ordonanta de urgenta prin care amana pana la 1 august aplicarea legii 142020, prin care au fost dublate alocatiile copiilor, premierul sustine ca majorarea va avea loc doar daca vor exista in buget sumele necesare. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Raspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani

Ludovic Orban a declarat la HotNews. ro LIVE ca majorarea alocatiilor si a pensiilor depinde de evolutia economica. Premierul a precizat insa ca isi doreste aceste cresteri, insa nu va fi luata nicio decizie care sa afecteze evolutia economiei pe termen lung. Vom creste pensiile cu siguranta, dar nu vom lua o decizie care sa afecteze evolutia economiei pe termen lung Vom creste si alocatiile, vom incerca sa asiguram o crestere cat mai mare, a spus el. VIDEO Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala.

Ludovic Orban anunta consultari publice pe tema Pactului ecologic european

Biroul Executiv al PNL a discutat, luni, despre organizarea de consultari publice referitoare la Pactul ecologic european - un pachet de masuri catre o economie verde si durabila - cu impact asupra Romaniei, a anuntat premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Cum arata sotia premierului Ludovic Orban

Toata Romania il cunoaste pe premierul Ludovic Orban, insa putini o stiu pe sotia acestuia, Mihaela. Sotia primului ministru este o persoana discreta in ceea ce priveste aparitiile publice, insa weekend-ul acesta si-a insotit sotul la Ateneul Roman! .

Ludovic Orban, despre functionarii publici: Concursul va fi unica modalitate de ocupare a posturilor Sistemul de evaluare trebuie informatizat Circulatia documentelor sa fie strict pe reteaua de intranet

Este varza sistemul carierei functionarului, a declarat premierul Ludovic Orban in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro. Acesta a spus ca obiectivul principal este imbunatatirea legislatiei privitoare la ocuparea functiilor publice, astfel incat concursul sa fie unica modalitate de ocupare a unui post, fie el de executie sau de conducere. Premierul a mai spus ca trebuie imbunatatite si prevederile legate de gestiunea carierei functionarului public. Avem doar trei trepe in carierea functionarului public. in alte sisteme sunt 9 trepte ierarhice, a spus Orban.

Ludovic Orban, despre reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda: Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii Vom vedea cu ce partener

Statul roman va renunta la parteneriatul cu o firma chineza, vechi de aproape cinci ani, pentru construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda. Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii . ) Vom vedea cu ce partener vor fi facute reactoarele). Este vorba de partener si finantare, a spus premierul Ludovic Orban intr-un interviu acordat HotNews. ro. Ludovic Orban a precizat ca toate investitiile in domeniul energetic din Romania vor depinde de acum inainte de green deal, acordul verde european. Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene .

LUDOVIC ORBAN: 1 martie - termen limita pentru desemnarea candidatilor de primari

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban vor participa la manifestarile organizate la Iasi pe 24 ianuarie pentru a celebra 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban urmeaza sa participe la manifestarile organizate la Iasi cu ocazia implinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Premierul Ludovic Orban, invitat duminica, de la ora 9.00, la interviurile HotNews.ro LIVE

Premierul Ludovic Orban este invitat, duminica, de la ora 9:00, la interviurile HotNews. ro LIVE. Modificarea legislatiei electorale pentru alegerea primarilor in doua tururi, alegerile anticipate, strategia electorala a PNL in perspectiva localelor si parlamentarelor, situatia economica sunt cateva dintre temele de discutie abordate. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele care vor contine injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Ludovic Orban vrea ca inscrierea masinilor sa se faca intr-un singur birou: Cand se duc oamenii la RAR, sa poata sa li se elibereze acolo si toate celelalte documente

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Internelor, Marcel Vela, sa gaseasca o solutie pentru ca romanii sa nu mai fie plimbati de la o institutie la alta atunci cand vor sa-si inmatriculeze.

Cati copii are Ludovic Orban. Interviu emotionant oferit Cristinei Topescu, in urma cu doi ani

In urma cu doi ani, pe vremea cand Ludovic Orban era deputat in Parlamentul Romaniei, vorbea despre familie intr-un interviu neconventional. Interviul i-a fost acrodat regretatei jurnaliste Cristina Topescu, la Canal 33. Cati copii are Ludovic Orban in cadrul emisiunii INTERVIURI NE)CONVENTIONALE, de la Canal 33, regretata Cristina Topescu ii lua un interviu deputatului Ludovic .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )