Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban a anuntat care este, de fapt, locul in care se infecteaza cel mai des romanii cu SARS-CoV-2

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a anuntat care este, de fapt, locul in care se infecteaza cel mai des romanii cu SARS-CoV-2

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca potrivit analizelor facute, petrecerile private constituie principala cauza a raspandirii virusului SARS-CoV-2. Premierul a adugat ca acesta este si motivul pentru care Guvernul a interzis astfel de evenimente. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre o decizie de carantinare a Capitalei

Premierul Ludovic Orban afirma ca este prematur sa se discute despre o decizie de carantinare a Capitalei, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

Ludovic Orban: Astazi am decis strategia de campanie Despre ministrii care candideaza: Activitatea la nivel guvernamental nu va fi afectata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca a fost stabilita strategia de campanie a liberalilor si o serie de elemente legate de depunerea candidaturilor pentru alegerile.

Ludovic Orban: Astazi am decis strategia de campanie Despre ministrii care candideaza: Activitatea la nivel guvernamental nu va fi afectata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca au fost stabilitestrategia de campanie a liberalilor si o serie de elemente legate de depunerea candidaturilor pentru alegerile.

Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, umiliti de Ludovic Orban. Ce mesaj le transmite premierul dupa ce au devenit membri PSD

Inscrierea pe listele PSD ale celor doua figuri importante in pandemia de COVID-19 au adus nemultumiri uriase premierului Romaniei. Astfel, Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si Adrian Streinu- Cercel, managerul de la Matei Bals, au fost aspru criticati de Ludovic Orban. Cei doi si-au anuntat candidatura pe listele PSD de la alegerile parlamentare, ceea .

Ludovic Orban anunta ca unitatile after-school si cresele nu se inchid daca indicele de infectare depaseste 3 la mie: Daca opteaza sa functioneze, pot functiona (VIDEO)

Cresele si unitatile after-school pot functiona in continuare chiar daca indicele de infectare trece de 3 la mie, a anuntat luni premierul Ludovic Orban, precizand ca aceste activitati nu intra sub.

Ludovic Orban: Avem nevoie de medici ca de aer

Ludovic Orban a anuntat ca s-a ajuns la 75% capacitate a sistemului sanitar de a trata bolnavi infec.

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel: Vor fi torpilati! Nu mai au nicio credibilitate

Ludovic Orban i-a atacat in termeni duri pe prof. dr. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, dupa ce acestia s-au inscris in PSD si au anuntat ca vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Premierul Ludovic Orban, despre situatia pacientilor cronici: Este obligatia oricarui spital care nu este destinat pentru Covid sau pentru suport sa trateze toti pacientii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat luni ca medicii care refuza sa tarteze pacienti, pe motiv ca ar fi suspecti de COVID-19 sau din alte motive incalca legea. De asemenea, intrebat despre situatia bolnavilor.

Ludovic Orban dezvaluie solutia prin care numarul de cazuri COVID-19 va scadea rapid. Ce conditie trebuie sa respecte cetatenii

Ludovic Orban nu si-a pierdut speranta ca Romania va ajunge pe o curba descendenta a pandemiei de COVID-19. in cursul serii de ieri, premierul a declarat ca Guvernul nu doreste adoptarea unor restrictii mai dure pentru populatie, cu atat mai mult, la carantinarea tarii. Cu toate acestea, trendul pe care ne aflam de cateva saptamani .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2666 seconds )