Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ludovic Orban avertizeaza: Carantinarea zonala ia locul starii de urgenta

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban avertizeaza: Carantinarea zonala ia locul starii de urgenta

Carantinarea zonala va lua locul starii de urgenta, a anuntat vineri premierul Ludovic Orban cu precizarea ca decizia va fi impusa unde exista o raspandire ampla a noului coronairus. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de luni conditiile in care restrictiile zonale vor fi reintroduse. De asemenea, premierul a vorbit si despre cei aproape 1000 de pacienti testati pozitiv, care au cerut sa fie externati sau au refuzat internarea. Cand vom reveni la masuri restrictive noi Premierul Romaniei a vorbit ieri despre limita maxima .

VIDEO Orban, despreposibilitatea de a dispune carantinarea zonala: in Arges sunt 3 localitati sub evaluare

Desi prefectul de Arges, Emanuel Soare, anunta marti ca in judet nu este cazul pentru implementarea unor masuri privind inchiderea unor localitati, premierul Ludovic Orban a afirmat ca in Arges sunt trei localitati sub evaluare, in acest sens.

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ludovic Orban, anuntul despre noile restrictii la inceput de weekend: Sa ne ferim de acest virus pervers

Ludovic Orban s-a aflat astazi intr-o vizita in judetele Gorj si Alba, impreuna cu ministrul Transporturilor, pentru a verifica investitiile. in timpul declaratiilor de presa oferite, premierul Romaniei s-a adresat romanilor care pleaca in vacanta in acest weekend, rugandu-i sa aiba grija sa respecte masurile de preventie si sa-si protejeze familia. Avertismentul premierului pentru romani .

LUDOVIC ORBAN, ORDIN DIRECT CATRE MApN: Semnati contractul cu Naval Group pentru constructia corvetelor!

Contractul, imposibil de semnat pana la finalizarea procesului privind anularea HG 482020 Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista impediment cu privire la semnarea de catre Ministerul Apararii Nationale MApN) a contractului privind construirea celor patru corvete multifunctionale de catre asocierea franco-romana Naval Group - Santierul Naval Constanta.

LUDOVIC ORBAN: Data alegerilor legislative trebuie sa fie, conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest an, cu respectarea tuturor prevederilor constitutionale, este 6 decembrie, data pe care spune ca Parlamentul ar trebui sa o ia in considerare.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )