Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban cere Parlamentului Romaniei sa nu legifereze in paralele cu Executivul

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban cere Parlamentului Romaniei sa nu legifereze in paralele cu Executivul

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in Parlament sunt initiate o serie de proiecte care dubleaza m. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban cere monitorizarea achizitiilor facute de spitale: Nu putem accepta sa se cumpere de la firme de casa, iar stocurile noastre sa stea degeaba Despre demiterea lui Cercel: Cam tarziu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a salutat decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de a-l demite pe profesorul Adrian Streinu Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din cadrul ministerului. Pe de.

VIDEO Ludovic Orban cere accelerarea investitiilor in orice domeniu: Investitii, investitii, investitii

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca orice credit angajat de autoritatile locale nu poate fi folosit decat pentru investitii. Orban a precizat ca in orice domeniu de activitate, indiferent ca este energie, infrastructura de transport, comunicatii, mediu, vor trebui accelerate toate procedurile, astfel incat sa se treaca la faza de executie pentru toate investitiile publice in derulare. Orban a cerut si ministerelor sa accelereze investitiile.

Tariceanu cere chemarea la raport a lui Ludovic Orban. De ce vrea liderul ALDE audierea in Parlament a premierului

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu solicita prezenta premierului Ludovic Orban in Parlament in 28 aprilie pentru a prezenta un raport referitor la masurile pentru combaterea epidemiei de coronavirus si motivele care stau la baza lor.

Premierul Ludovic Orban raspunde la intrebarile momentului, de la ora 19, pe Antena 3

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, raspunde celor mai importante intrebari ale momentului, la Antena 3, de la ora 19.

Premierul Ludovic Orban: E o masura necesara obligativitatea mastilor. Cei care nu au posibilitati vor primi gratuit

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a raspuns celor mai importante intrebari ale momentului, legate de criza de coronavirus din tara noastra, la Antena 3.

Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban. Ce masuri au fost luate

Premierul Ludovic Orban a acordat un interviu detaliat pentru Antena 3, in care a vorbit despre ultimele masuri luate de Guvern. A vorbit despre numarul angajatilor trimisi in somaj tehnic care si-au primit banii, a spus ce se va intampla cu oamenii saraci care nu-si permit sa cumpere masti de protectie, ce se intampla cu .

LUDOVIC ORBAN: Somajul tehnic era greu de aplicat, proiectul a cazut in totalitate

Proiectul somajului tehnic pentru angajatii bugetari era greu de aplicat, mai ales in anumite zone in care ar fi fost afectata lupta impotriva COVID-19, iar acest proiect a cazut in totalitate, a afirmat, joi seara, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta ca dupa 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Premierul Ludovic Orban anunta ca dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, hotelurile se vor redeschide, insa in privinta restaurantelor autoritatile fac inca analize pentru a stabili daca acestea pot relua activitatea. Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane.

Ludovic Orban saluta decizia de demitere a lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca saluta demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, mentionand ca pe de alta parte, a durat cam mult. Totodata, Orban a precizat ca nu este de acord cu revenirea in functia de director medical al Spitalului Judetean Suceava a doctorului Mircea Macovei.

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )