Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban: Cererea de respingere a amnistiei si gratierii apartine PNL, nu celor de la PSD-ALDE

B1 B1,
Ludovic Orban: Cererea de respingere a amnistiei si gratierii apartine PNL, nu celor de la PSD-ALDE

Solicitarea de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea apartine Partidului National Liberal PNL), nu PSD-ALDE, care nu face acum decat sa sustina aceasta propunere, a declarat miercuri. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Somam Guvernul sa accelereze procedurile de absorbtie a fondurilor europene

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, luni, Guvernului sa accelereze toate procedurile pentru absorbtia de fonduri europene, subliniind ca in caz contrar Romania risca sa piarda 10 miliarde de euro la care are dreptul in cadrul exercitiului financiar 2014 - 2020.

Ludovic Orban cere demisia lui Petre Daea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, luni, demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, reprosandu-i faptul ca a furnizat date umflate cu pompa catre DG Agri.

Ludovic Orban, ironic la adresa Vioricai Dancila: Probabil ca este invidioasa ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la programul de vizitare turistica (VIDEO)

Presedintele PNL Ludovic Orban a raspuns ironic nemultumii premierului Viorica Dancila pe motiv ca nu a fost consultata de KlausIohannis inainte de vizita in SUA. Prim-ministrul este invidios ca nu poate.

Ludovic Orban ii cere demisia lui Daea: Este un mincinos. A umflat cu pompa datele agricole

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat la finalul reuniunii Biroului Executiv al partidului ca guvernul isi bate joc de banii europeni si ca Romania risca sa piarda peste 10 miliarde de euro. Totodata, acesta i-a cerut demisia ministrului Agriculturii Petre Daea, pe care il face mincinos si il acuza ca a modificat datele agricole pe 2018 astfel incat acestea sa para mai mari.

Vouchere de vacanta, in mediul privat. Ce prevede cel mai curajos proiect de lege sustinut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat oficial prevederile celui mai curajos proiect de lege. Este vorba despre vouchere de vacanta pentru mediul privat. Ce prevede noul proiect si de ce va avea un impact major? Iata declaratiile presedintelui Partidului National Liberal! Ludovic Orban anunta un nou proiect de lege: vochere de vacanta, in mediul privat Presedintele Partidului .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )