Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ludovic Orban: Cum sa mai guverneze PSD? 7 ani au risipit resurse uriase si investitii majore

B1 B1,
Ludovic Orban: Cum sa mai guverneze PSD? 7 ani au risipit resurse uriase si investitii majore

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept gluma afirmatia social-democratului Mihai Tudose potrivit careia, dupa alegerile parlamentare, PSD ar putea avea un guvern minoritar. Presedintele PNL a precizat ca. continuă pe B1

Nicusor Dan, fondatorul USR: Ludovic Orban, cea mai buna varianta de premier. E o persoana de incredere, care isi tine cuvantul si e loiala oamenilor. E o persoana cu viziune si anvergura (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat ca va vota PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie si spune despre Ludovic Orban ca este cea mai buna varianta de prim-ministru dintre cele inscrise in cursa electorala de dumi.

Ludovic Orban: Cel mai simplu e sa nu te imbolnavesti, iar pentru asta trebuie sa respecti niste reguli simple Premierul, despre solutia tratarii pacientilor COVID-19 in toate spitalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au luat in calcul inca de la inceputul epidemiei de coronavirus solutia ca toate spitalele din tara sa trateze pacientii COVID-19. Deja unele.

Mihai Tudose: Ludovic Orban nu a aflat ca n-o sa mai fie. Mai are 2-3 saptamani in functie

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose l-a avertizat, duminica, pe premierul Ludovic Orban, ca mai are doua-trei saptamani ca prim-ministru si a atacat PRO Romania, afirmand ca un vot in favoarea acestei formatiuni la alegerile din 6 decembrie este, de fapt, un vot pentru PNL.

Ludovic Orban: Moldova va primi in urmatorii ani tot ceea ce a asteptat timp de 30 de ani de la PSD si nu a primit

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri alaturi de presedintele Klaus Iohannis la deschiderea Tronsonului de Autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau. Cu acest prilej, premierul a precizat ca guvernarea.

Ludovic Orban: Singura decizie clara pe care am luat-o e de a nu purta niciun dialog cu PSD si de a tine acest partid in afara Puterii, in urmatorii 4 ani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni, ca este absolut exclus ca liberalii sa negocieze cu PSD, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. intrebat daca PNL e dispus sa renunte la anumite.

LUDOVIC ORBAN: PSD sa stea in afara puterii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ludovic Orban, despre pensiile speciale: Sa nu mai faca comedia cu demisiile. A fost facuta de Ciolacu si de Dragnea in ultima zi de mandat. Ei mint si acum ca nu au avut mandat complet, cand demisia lor nu a fost confirmata

Premierul Ludovic Orban spune ca PNL este singurul partid care a votat impotriva pensiilor speciale si a catalogat drept o comedie anuntul unor parlamentari, printre care alesii USR si presedintele PSD,.

Ludovic Orban: PSD inseamna saracie, coruptie, abuz Despre atacurile USR la adresa liberalilor: Oricine da in PNL, indirect, face un serviciu social-democratilor

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca PNL nu va face nicio intelegere cu social-democratii deoarece PSD inseamna saracie, coruptie, abuz, lipsa de democratie. in rest, dupa alegerile.

Ludovic Orban, despre CCR: A functionat ca a treia camera a Parlamentului, daca unii erau de la PSD votau orice, chiar daca nu avea nicio legatura cu Constitutia

Premierul Ludovic Orban spune ca in Romania este nevoie de o reforma constitutionala care sa implice, printre altele, transpunerea in legea fundamentala a deciziei luate in urma referendumului din 2019, pe.

Ludovic Orban, mesaj catre adversarii politici: Premierul e dat de partidul care castiga. Ce procent estimeaza ca va obtine PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca in democratie premierul este dat de partidul care castiga, afirmand ca PSD este singura formatiune cu care liberalii au decis clar sa nu negocieze dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )