Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihai Tudose: Ludovic Orban nu a aflat ca n-o sa mai fie. Mai are 2-3 saptamani in functie

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: Ludovic Orban nu a aflat ca n-o sa mai fie. Mai are 2-3 saptamani in functie

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose l-a avertizat, duminica, pe premierul Ludovic Orban, ca mai are doua-trei saptamani ca prim-ministru si a atacat PRO Romania, afirmand ca un vot in favoarea acestei formatiuni la alegerile din 6 decembrie este, de fapt, un vot pentru PNL. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, scenariu ingrijorator: Banii nu mai exista nici macar pe hartie

Mihai Tudose acuza guvernul PNL ca face o propaganda grosiera despre cum va cheltui zecile de miliarde de euro de la UE, dar ca banii nu ar mai exista nici macar pe hartie.

Ludovic Orban: Restrictiile se impun acolo unde riscul de raspandire a coronavirusului e mai mare De ce unele tari au inchis scolile, iar altele nu

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a decis ca toate scolile sa fie inchise si invatamantul sa treaca in sistem exclusiv online deoarece activitatile colaterale celor desfasurate in clase.

Ludovic Orban: Procesul de debirocratizare trebuie realizat prin reducerea la maximum a acelor proceduri care sunt inutile

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri la a treia reuniune lunara a Comitetului Interministerial pentru Debirocratizare, ca acest proces de simplificare trebuie facut prin reducerea la maximum in reglementarile, in special, de ordin secundar, a acelor proceduri care nu sunt necesare, care sunt inutile. Seful Guvernului a mai precizat ca ocuparea posturilor de functionari trebuie sa fie facuta doar in baza unor concursuri.

LUDOVIC ORBAN: Pensiile speciale pentru primari si alti alesi locali vor fi din nou amanate

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca intentioneaza sa emita un act normativ prin care prevederea din Codul administrativ referitoare la acordarea pensiilor speciale primarilor, vicepresedintilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sa fie din nou amanata, aratand ca acest lucru ar putea fi facut prin legea bugetului de stat pe anul viitor.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa refacem acest invatamant tehnic si profesional, meseria e bratara de aur

Premierul Ludovic Orban a afirmat, cu ocazia unei vizite de lucru efectuate vineri in Dambovita, ca trebuie sa fie refacut invatamantul tehnic si profesional, deoarece meseria e bratara de aur, transmite News. ro.

Mihai Tudose: Sfatul meu, cat mai este PNL la guvernare nu puneti ghetele la usa, ca astia vi le fura

Fostul premier PSD Mihai Tudose a ironizat, la emisiunea Subiectiv, discursurile liderilor liberali centrate in jurul banilor alocati de Uniunea Europeana tarilor membre pentru depasirea efectelor pandemiei.

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

LUDOVIC ORBAN: Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor pentru cresterea calitatii vietii

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca gazul metan trebuie sa ajunga in cat mai multe din casele romanilor si sa conduca astfel la o crestere a calitatii vietii acestora, in acest sens Guvernul alocand peste un miliard de euro pentru infiintarea de retele de distributie a gazelor in localitatile care nu beneficiaza inca de aceste facilitati.

Ludovic Orban: Multe dintre mastile neconforme sunt din China. Recomand sa se cumpere masti facute in tara. Avem zeci de producatori autohtoni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ANPC a descoperit atat de multe masti neconforme si pentru ca inspectorii s-au dus acolo unde au existat sesizari. Cele mai multe dintre produsele care nu respectau.

Ludovic Orban: Economia Romaniei nu-si poate permite inca un lockdown. Carantina totala ar pune in pericol trendul de crestere pe care il avem cert

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania nu-si mai poate permite, din punct de vedere economic, inca un lockdown. O noua carantina totala, a precizat prim-ministrul, va determina o noua scadere economica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )