Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam Guvernul, propunerea noastra e ca presedintele PNL sa fie premierul (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam Guvernul, propunerea noastra e ca presedintele PNL sa fie premierul (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca el va fi propunerea de premier din partea PNL, daca partidul va fi chemat sa formeze Guvernul. Cosmarul pe care il traiesc romanii de trei ani a incetat. Astazi, Parlamentul a. continuă pe B1

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, persoana propusa de PNL pentru premier sunt eu

Presedintele PNL Ludovic Orban a declara joi, dupa ce votul pentru motiunea de cenzura a trecuta, ca s-a incheiat o perioada de distrugere, ura si divizare pentru Romania. De asemenea, acesta a dezvalui ca daca va fi chemat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, PNL il va propune pe Ludovic Orban.

SONDAJ. Sunteti de acord cu varianta Ludovic Orban premier?

Motiunea de cenzura a Opozitiei a trecut, Guvernul Dancila a cazut, urmeaza negocierile pentru un nou Executiv. in cazul in care vom fi chemati sa formam Guvernul, propunerea PNL pentru functia de.

Ludovic Orban, propus de PNL pentru postul de premier: Nu vom sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD Ce crede despre o noua guvernare tehnocrata (VIDEO)

PNL nu va sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, Ludovic Orban, presedintele formatiunii, care a precizat ca liberalii isi.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta ca se va propune premierul PNL in viitorul guvern

Guvernul Dancila a cazut. Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca el este optiunea Partidului National Liberal pentru functia de premier al Romaniei, aratand ca PNL mereu a propus ca liderul partidului.

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban.

Negocieri la foc continuu pentru formarea unei noi puteri. Ludovic Orban, in direct pe B1TV: PNL va propune un guvern cu aproximativ 16 ministere (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, ca liberalii vor propune un guvern cu aproximativ 16 ministere, si nu unul de 24 de portofolii, cum a fost cel condus de Viorica Dancila,.

Ludovic Orban: Am avut cateva surprize la motiune, mai erau cativa parlamentari care m-au asigurat ca vor vota

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca au fost cateva surprize la votarea motiunii de cenzura, existand persoane care au promis ca vor vota si nu au facut-o.

Cu ce Guvern merge Ludovic Orban la Cotroceni - surse

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca a convocat pentru vineri, la ora 09. 00, Biroul Politic National pentru a stabili strategia. Maine, la ora 9:00, am convocat Biroul Politic National al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )