Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Demisia pentru a nu primi pensie speciala este o minciuna sfruntata

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Demisia pentru a nu primi pensie speciala este o minciuna sfruntata

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a catalogat luni seara drept demagogic demersul parlament. continuă pe România Liberă

UPDATE Toti parlamentarii USR isi vor prezenta marti demisia pentru a nu beneficia de pensie speciala. Barna: Pensia speciala este o sfidare la adresa oamenilor cinstiti

Toti parlamentarii USR isi vor prezenta maine demisia pentru a nu beneficia de pensii speciale, infomatia publicata initial de HotNews. ro pe surse, fiind confirmata ulterior de Dan Barna, intr-o postare pe Facebook. Potrivit unor surse din partid demisia va deveni efectiva cu data de 18 decembrie, inainte de expirarea oficiala a mandatului. Motivul: USR-istii se tem ca vechile partide ar putea strecura in ultilmele zile ale legislaturii proiecte controversate.

Orban, despre anuntul lui Marcel Ciolacu ca va demisiona pentru a nu beneficia de pensie speciala: O minciuna mai gogonata, mai rar mi-a fost dat sa aud

Ludovic Orban a comentat, luni seara, anuntul lui Marcel Ciolacu, ca va demisiona inainte de finalizarea mandatului, pentru a nu beneficia de pensie speciala. Orban sustine ca parlamentarii beneficiaza de pensia speciala si daca nu duc la indeplinire mandatul, iar Ciolacu are deja un mandat intreg. in replica, Ciolacu i-a cerut liderului PNL sa nu mai minta, afirmand ca si la finalul primului mandat a demisionat inainte de finalizarea acestuia.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala. La fel am facut si acum patru ani, la fel voi face si acum,.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE RECOMANDAREA OMS PRIVIND REDESCHIDEREA SCOLILOR: Obiectivul nostru e sa reducem numarul de infectari zilnice

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Suceava, ca obiectivul Guvernului este reducerea numarului de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, ca reactie la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind redeschiderea scolilor in pandemie.

Ludovic Orban a numit un nou secretar de stat la Educatie

Premierul Ludovic Orban numeste pentru a doua oara intr-o pozitie cheie din educatie un liberal care intra in campanie electorala. Noul secretar de stat responsabil cu invatamantul preuniversitar este Sorin Ion, fost inspector scolar judetean de Dambovita si candidat pe listele PNL pentru Senat. intrebat ce va alege, daca va castiga in alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, Sorin Ion a raspuns: probabil ca as alege pozitia de senator, scrie g4media.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni seara pe Facebook, ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia speciala care se acorda parlamentarilor care au mandate intregi. Alaturi de liderul PSD si-a anuntat demisia din Camera Deputatilor si liderul grupului Alfred Simonis. De precizat este ca PSD a promovat in Parlament introducerea pensiilor speciale pentru diferite categorii de angajati si demnitari. Epopeea pensiilor speciale: Cine le-a introdus Cum incearca PSD si PNL sa transforme subiectul pensiilor speciale din cartoful fierbinte in bata electorala.

A treia rectificare bugetara, pe masa Guvernului Ludovic Orban: La nivelul primariilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

Guvernul va aproba in sedinta de luni a treia rectificare bugetara din acest an. Premierul Ludovic Orban a spus la inceputul sedintei ca este necesara aceasta rectificare deoarece avem o situatie care a generat noi si noi provocari si cheltuieli si pentru ca trebuie asigurate resursele pentru plata pensiilor, in conditiile in care punctul de pensie a crescut cu 14%.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca Guvernul Orban a ratat in acest an ocazia sa emita o ordonanta de urgenta pentru eliminarea pensiilor speciale, lucru care ar fi facut sa fie economisite cateva miliarde de lei, banii ce ar fi putut fi folositi in lupta cu pandemia de coronavirus sau pentru a pregati scolile astfel incat sa elevii sa poata continua procesul educational.

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca s-ar putea lua decizia carantinarii Bucurestiului, ca exista mai multi indicatori de care se tine cont in luarea unei astfel de decizii, iar totul tine co.

Ludovic Orban, dupa ce OMS a recomandat redeschiderea scolilor: Obiectivul nostru este sa reducem numarul de infectari zilnice, sa pazim sanatatea oamenilor

Obiectivul Guvernului este acela de a reduce numarul infectarilor cu coronavirus, a declarat premierul Ludovic Orban, referindu-se la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) cu privire la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )