Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban, dupa ce OMS a recomandat redeschiderea scolilor: Obiectivul nostru este sa reducem numarul de infectari zilnice, sa pazim sanatatea oamenilor

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa ce OMS a recomandat redeschiderea scolilor: Obiectivul nostru este sa reducem numarul de infectari zilnice, sa pazim sanatatea oamenilor

Obiectivul Guvernului este acela de a reduce numarul infectarilor cu coronavirus, a declarat premierul Ludovic Orban, referindu-se la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) cu privire la. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN, DESPRE RECOMANDAREA OMS PRIVIND REDESCHIDEREA SCOLILOR: Obiectivul nostru e sa reducem numarul de infectari zilnice

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Suceava, ca obiectivul Guvernului este reducerea numarului de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, ca reactie la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind redeschiderea scolilor in pandemie.

Ultima ora. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Cum vor functiona scolile de acum inainte

In aceasta perioada extrem de tensionata, multi parinti si copii au solicitat redeschiderea scolilor si reluarea orelor de curs la clasa. Aceasta dorinta a unora dintre parinti a fost impartasita partial de de cei cu putere decizionala. Ludovic Orban a anuntat ieri seara cum vor invata copiii in plina pandemie. Cat timp va mai functiona .

Premierul Orban, anunt despre redeschiderea scolilor: Aceasta perioada nu va fi una foarte lunga

Premierul Ludovic Orban a lasat de inteles ca scolile nu se vor deschide curand, motivul fiind actual context epidemiologic de la noi si dorinta de a proteja profesorii si bunicii.

SONDAJ SUPERTEACH: 66% din profesorii din Romania cer redeschiderea scolilor

Peste 66% dintre profesori din Romania sustin redeschiderea scolilor, mai mult de 50% dintre ei isi doresc sa desfasoare cursuri offline, iar 21% dintre dascali sunt de parere ca, la ora actuala, sistemulhibrid ar functiona mai binein scenariul rosu, in contextul pandemic, arata rezultatele unui chestionar realizat de organizationala educationala SuperTeach, in randul a peste 1. 500 de cadre didactice.

Presa internationala, despre Ludovic Orban: Premierul roman s-a distantat de omologul sau maghiar, Viktor Orban, dupa ce Ungaria si Polonia au blocat bugetul UE si planul european de relansare

Reactia premierului Ludovic Orban, in contextul blocarii de catre Ungaria si Polonia a planului european de relansare, face inconjurul presei internationale. Cele doua state din centrul Europei nu sunt de acord.

LUDOVIC ORBAN: Am propus ca luni sa organizam o sedinta de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara, dupa ce proiectul rectificarii a fost discutat, in prima lectura, in aceasta saptamana.

Ludovic Orban: Si eu imi doresc sa fac de la Constanta la granita de vest 7 ore, nu 14. Se poate! Dupa pandemie, o mare oportunitate apare in fata noastra (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca si el isi doreste sa ajunga de la Constanta la granita de vest in 7 ore, nu in 14 ca acum si mai vrea, de asemenea, ca romanii care-si construiesc o casa.

Ludovic Orban raspunde la intrebarea momentului. Demisioneaza sau nu din fruntea Guvernului dupa tragedia de la Piatra Neamt?

Ludovic Orban nu demisioneaza dupa tragedia de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt.

Ludovic Orban, intrebat daca s-a gandit sa demisioneze dupa tragedia de la Piatra Neamt: Nu. Nu am niciun motiv sa-mi dau demisia

Premierul Ludovic Orban a sustinut miercuri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca nu s-a gandit sa demisioneze dupa tragedia de la Piatra Neamt, considerand ca nu exista un motiv pentru care ar trebui.

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegeri

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie: in masura in care numarul de infectari nu va creste, nu va fi necesara o astfel de masura.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )