Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ludovic Orban, despre amenintarea lui Victor Ponta de a face plangere penala liberalilor: Realizarea de adunari publice in care sa iti exprimi pozitii publice e un drept constitutional

B1 B1,
Ludovic Orban, despre amenintarea lui Victor Ponta de a face plangere penala liberalilor: Realizarea de adunari publice in care sa iti exprimi pozitii publice e un drept constitutional

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a catalogat drept o nebunie amenintarea premierului Victor Ponta de a face plangere penala liderilor liberali daca vor scoate oamenii in strada la motiunea de cenzura,. continuă pe B1

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica, despre cazul lui Victor Ponta: Premierul si-a sustinut punctul de vedere, fara sa faca recomandari referitoare la modalitatea de vot (VIDEO)

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au comentat avizul negativ al Comisiei Juridice in cazul lui Victor Ponta. Astfel, Comisia Juridica va face un raport prin care nu se va cere inceperea.

Tariceanu, despre dosarul lui Victor Ponta: Lucrurile acestea pot duce pe foarte multi la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca problemele pe care le are Victor Ponta cu Justitia pot duce pe foarte multi oameni la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat.

Comisia Europeana, despre situatia lui Victor Ponta: Nu comentam cazuri specifice din niciunul dintre statele membre, incluzand Romania

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, vineri, ca situatia premierului Victor Ponta este un subiect care tine de politica interna a Romaniei, iar CE nu va exprima o pozitie fiind vo.

Mihai Razvan Ungureanu, despre cazul lui Victor Ponta: Reactia externa va veni. Ambasadele au trimis catre centrale rapoartele mult mai obiective decat scrisorile redactate din disperare (VIDEO)

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician e la B1 TV despre motiunea de cenzura pe care PNL a depus-o. Ungureanu a plecat din guvern dupa o motiune de.

Radu Banciu, despre urmarirea penala a premierului: Victor Ponta nu ar trebui sa traga ponoasele intrucat el a executat o cariera politica ca la carte. Asta a fost misiunea lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre dosarul premierului Victor Ponta - e o premiera in executivul romanesc ca un premier in exercitiu sa fie urmarit penal, e o situatie care nu mai.

Ludovic Orban: PNL face apel catre toti deputatii sa sustina solicitarea de urmarire penala a premierului Victor Ponta

PNL face apel catre toti deputatii sa sustina solicitarea de avizare a urmaririi penale a premierului, a declarat liderul liberal Ludovic Orban, vineri, dupa sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor,.

Orban, despre cererea DNA in cazul lui Ponta: Facem apel la toti deputatii sa sustina solicitarea. Nu este vorba de un vot a unui deputat oarecare

Prim vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, referitor la solicitarea DNA in cazul lui Victor Ponta, care a ajuns deja la Comisa Juridica, ca toti deputatii ar trebui sa o sustina, pentru ca in.

Orban, despre cererea DNA in cazul lui Ponta: Facem apel la toti deputatii sa sustina solicitarea. Nu este vorba de un vot a unui deputat oarecare (VIDEO)

Prim vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, referitor la solicitarea DNA in cazul lui Victor Ponta, care a ajuns deja la Comisa Juridica, ca toti deputatii ar trebui sa o sustina, pentru ca in.

Ludovic Orban: Cred ca Iohannis a aflat de Ponta de la DNA. Nu cred ca SRI putea sa ii dea o astfel de informatie

Deputatul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri seara, ca presedintele Klaus Iohannis a aflat cel mai probabil de chemarea premierului Victor Ponta la DNA, atunci cand a fost facut public acest lucru. Eu nu cred.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )