Libnet.ro
UNICEF

18:46

Ludovic Orban, despre deschiderea scolilor in toamna: E clar ca trebuie redus numarul de elevi dintr-o clasa

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre deschiderea scolilor in toamna: E clar ca trebuie redus numarul de elevi dintr-o clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a fost constituit un grup interministerial in care au fost pregatite mai multe scenarii pentru deschiderea scolilor, in toamna, dar considera necesara reducerea numarului de elevi dintr-o clasa. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre noul an scolar: Trebuie redus numarul de elevi dintr-o clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a fost constituit un grup interministerial in care au fost pre.

Ludovic Orban, despre persoanele depistate pozitiv cu noul coronavirus: Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore in izolare, ci macar 5 zile

Ludovic Orban a anuntat la finalul videoconferintei cu prefectii ca a dat un mesaj de mobilizare autoritatilor din teritoriu pentru a se organiza eficient. Premierul a spus ca orice posibil purtator de virus trebuie sa respecte izolarea. Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore, sa stea macar 5 zile, pentru a fi in afara oricarui pericol, a subliniat premierul.

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un act politicianist. Va afecta capacitatea statului de a face fata provocarilor epidemiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca intentia social-democratilor de a depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL este un demers politicianist, ce va produce efecte negative asupra democratiei din.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Nu vad niciun temei serios. Guvernul si-a facut datoria cu devotament

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca motiunea de cenzura anuntata de PSD nun are niciun temei serios, pentru ca Guvernul si-a facut datoria cu devotament, cu dedicare, considerand ca ar fi un act politicianist care nu ar avea decat efecte negative asupra democratiei in Romania.

Ludovic Orban, despre decizia de clasare partiala a dosarului 10 August: Nu o inteleg! Este contrara a ceea ce au patit protestatarii pasnici

Clasarea partiala a dosarului violentelor din 10 August 2018 il intristeaza pe premierul Ludovic Orban. Acesta a declarat, vineri, ca nu intelege decizia procurorilor DIICOT, afirmand ca este.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, despre o scadere a numarului de infectari, dupa aplicarea legii carantinarii: inca n-am vazut impactul tergiversarii adoptarii unei legi in urma deciziei CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii, care a fost adoptata joi de Senat, in calitate de for decizional,.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

Orban, despre ingroparea Dosarului 10 august: Este o decizie care m-a intristat, contrara a ceea ce au patit toti protestatarii pasnici din Piata Victoriei

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca decizia rocurorilor in Dosarul 10 august l-a intristat. Este o decizie pe care nu o inteleg, care este contrara a ceea ce au patit toti protestatarii pasnici din Piata Victoriei, a afirmat premierul care considera ca orice vinovat trebuie pedepsit de catre justitia din Romania. Orban a precizat, insa, ca nu va intra cu bocancii in Justitia din Romana cum au facut-o altii.

LUDOVIC ORBAN: Intensitatea atacurilor din partea USR, la fel de mare ca din partea PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca liberalii isi doresc o formula comuna de sprijin al candidatilor si la Primaria Capitalei si la primariile de sector atat cu USR-PLUS, cat si cu PMP, insa sustine ca in cursul negocierilor trebuie tinut cont de criterii precum forta politica a fiecarui partid si modul in care sunt clasati posibilii candidati in sondajele de opinie. El acuza ca intensitatea atacurilor din partea USR este la fel de mare ca atacurile din partea PSD si sustine ca cei din Uniunea Salvati Romania trebuie sa se hotarasca in ceea ce priveste relatia cu PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )