Libnet.ro
UNICEF

22:31

Ludovic Orban, despre persoanele depistate pozitiv cu noul coronavirus: Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore in izolare, ci macar 5 zile

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre persoanele depistate pozitiv cu noul coronavirus: Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore in izolare, ci macar 5 zile

Ludovic Orban a anuntat la finalul videoconferintei cu prefectii ca a dat un mesaj de mobilizare autoritatilor din teritoriu pentru a se organiza eficient. Premierul a spus ca orice posibil purtator de virus trebuie sa respecte izolarea. Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore, sa stea macar 5 zile, pentru a fi in afara oricarui pericol, a subliniat premierul. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre persoanele decedate dupa ce au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?!

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis joi ca Guvernul nu isi poate asuma decesele persoanelor care si-au pierdut viata la scurt timp dupa externarea din spital sau tocmai din cauza ca au refuzat internarea. Deciziile lor au fost luate ca urmare a deciziei CCR, a mai spus Orban.

Ludovic Orban, despre decizia de clasare partiala a dosarului 10 August: Nu o inteleg! Este contrara a ceea ce au patit protestatarii pasnici

Clasarea partiala a dosarului violentelor din 10 August 2018 il intristeaza pe premierul Ludovic Orban. Acesta a declarat, vineri, ca nu intelege decizia procurorilor DIICOT, afirmand ca este.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu introducem nicio restrictie

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de 15 iulie 2020 prelungirea starii de alerta. De asemenea, la cateva ore de la discursul presedintelui, informatia a fost comunicata si de premierul Ludovic Orban,.

NBA: Russell Westbrook a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Baschetbalistul Russell Westbrook de la Houston Rockets a anuntat, luni, pe Twitter, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Un nou focar de Covid-19 in Timis. Cinci asistente de la o maternitate privata, depistate pozitiv cu noul coronavirus

Focar de Covid-19 la o maternitate privata din Timisoara. Potrivit reprezentantilor unitatii medicale, cinci asistente din zona de Ambulator au primit rezultat pozitiv la testul SARS-Cov-2. Toate sunt.

Continua dezastrul la Dinamo! Al saptelea jucator testat pozitiv cu noul coronavirus

Continua problemele la Dinamo! Un al saptelea jucator al cainilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa cele sase cazuri de joi. Cel mai recent caz este cel al lui Andrei Sin, 28 de ani. Testul pe care acesta l-a efectuat ieri a fost negativ, dar astazi a acuzat o parte dintre simptomele obisnuite .

Dezastru pentru Dinamo! Sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Problemele lui Dinamo nu se mai termina. Joi, sase jucatori ai formatiei conduse de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in aceste conditii, partida contra Chindiei, programata in aceasta seara, a fost amanata. Era vorba chiar de o restanta pe care ros-albii o aveau din prima etapa, cand un membru din staff .

Orban, intrebat despre persoanele decedate care au murit dupa externare: Cum sa isi asume Guvernul?

Premierul Ludovic Orban spune ca Guvernul nu poate sa-si asume decesele persoanelor cu COVID-19 care au refuzat internarea si care au murit apoi acasa: Cum sa isi asume Guvernul, cand Guvernul a dispus toate masurile, care au fost anulate prin decizii ale Curtii Constitutionale, luate la solicitarea Avocatului Poporului?.

LUDOVIC ORBAN: Alegerile organizate in alte tari nu au avut impact negativ asupra sanatatii

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la desfasurarea alegerilor locale pe 27 septembrie, in aceasta perioada cand cresc cazurile de infectare cu noul coronavirus, ca au fost si alte state care au organizat alegeri, cum ar fi Polonia si Croatia si nu au rezultat efecte negative asupra sanatatii.

Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor

In lipsa legii care sa reglementeze izolarea si carantina, Ludovic Orban apeleaza la latura emotionala si ii roaga pe cei care au fost infectati cu coronavirus sa stea in spitale macar cinci zile. Vezi un pic mai jos apelul premierului catre populatie. Ludovic Orban, apel catre populatie. Ce le cere acum romanilor infectati cu coronavirus .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )