Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ludovic Orban, despre situatia de la ATI: Presimt ca tindem spre un blocaj privitor la numarul de cadre medicale. Din punct de vedere al paturilor dotate cu tot ce e necesar, putem sa crestem capacitatea (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre situatia de la ATI: Presimt ca tindem spre un blocaj privitor la numarul de cadre medicale. Din punct de vedere al paturilor dotate cu tot ce e necesar, putem sa crestem capacitatea (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca este foarte posibil ca Romania sa se confrunte cu un blocaj din punctul de vedere al personalului medical care sa ingrijeasca. continuă pe B1

Ludovic Orban o sfideaza pe Renate Weber: Recomand cresterea efectivelor de politisti care opereaza in civil

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului de interne Marcel Vela sa mareasca efectivele de politisti in civil care controleaza modul in care sunt respectate masurile anti-Covid. Acesta este raspunsul Guvernului la intrebarile Avocatului Poporului legate de controalele facute de politistii in civil. Domnul ministru Vela, am auzit Avocatul Poporului va intreaba de ce se fac controale de politie in civil. Dati-i un raspuns potrivit. Chiar recomand o crestere a efectivelor care opereaza in civil, pentru ca stim situatii care ne-au fost raportate in care se striga Sase la venirea lor in uniforma si practic nu pot sa surprinda situatia cum este ea in realitate, a spus Orban, la inceputul sedintei de Guvern de joi.

Ultima ora! Ludovic Orban, anunt neasteptat despre majorarea pensiilor. Ce trebuie sa stie toti pensionarii

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre posibilitatea majorarii pensiilor. Acesta le recomanda pensionarilor sa nu se mai increada in promisiunile PSD, deoarece Guvernul nu are fabrica de tiparit bani. Drept urmare, pentru moment, pensiile nu vor suferi schimbari, cu atat mai putin majorari. Veste proasta pentru pensionari Pandemia de COVID-19 a .

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre situatia de la ATI: Resursa umana e una din limitari. Atunci cand sectiile de terapie intensiva devin total aglomerate, este posibil sa ajungi sa alegi intre pacienti (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Uergenta DSU), Raed Arafat, spune ca exista mai multe moduri in care poate fi gestionata situatia locurilor de la terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19,.

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19.

Ludovic Orban, suspect de Covid-19. Langa cine a stat de s-ar fi infectat

Ludovic Orban, premierul Romaniei, ar fi suspect de infectare cu noul coronvirus, conform unor informatii de ultima ora. Se oare ca acesta si-a suspendat toate activitatile programate pentru astazi. Ludovic Orban, suspect de Covid-19 Informatiile de ultima ora spun ca premierul Ludovic Orban este suspect de infectare cu noul coronavirus. Ca urmare, au fost suspendate .

Al doilea test de COVID al lui Ludovic Orban este negativ. Premierul va participa joi la sedinta de Guvern

Al doilea test al premierului Ludovic Orban pentru COVID-19 a iesit negativ si astfel seful Executivului va fi prezent la Palatul Victoria. Orban va participa joi la sedinta de Guvern de la ora 17.

Mesajul lui Mugur Mihaescu pentru premierul Ludovic Orban: in HoReCa, de doua saptamani nu exista focare!

Actorul Mugur Mihaescu a facut un apel public catre premierul Ludovic Orban, in exclusivitate la Antena 3. in calitate de patron al unui local din Capitala, mesajul catre premier este unul ferm si spune ca mingea este la Ludovic Orban, in cazul angajatilor din sectorul HoReCa.

Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban! E scandalul momentului in politica

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, si candidat la alegerile locale, acuza Guvernul de proasta gestionare a actualei situatii. Ne apropiem cu pasi repezi de alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar autoritatile par depasite de situatie. Traian Basescu, acuzatii dure catre Iohannis si Ludovic Orban Conform deciziilor luate, in 6 decembrie romanii vor merge inca .

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )