Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test. continuă pe Antena3

Nicusor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Nicusor Dan s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Acesta ramane in izolare pana vineri cand va repeta testul.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus: Rezultatul testului pentru COVID-19, negativ

Premierul Ludovic Orban are un rezultat negativ la testul pentru coronavirus, anunta reprezentantii Guvernului. Prim-ministrul va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, din motive de.

Ludovic Orban a fost testat negativ pentru COVID-19 Va ramane in carantina pana joi

Rezultatul testului pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, informeaza Guvernul. Din motive de precautie, Ludovic Orban va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, de unde isi va exercita atributiile functiei de prim-ministru si isi va desfasura activitatea fara interactiune fizica cu alte persoane.

Ludovic Orban a iesit negativ la testul pentru coronavirus. Pana cand va sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a fost testat negativ in ceea ce priveste posibilitatea infectarii cu cornavirus. Seful Guvernului va ramane in carantina pana pe 8 octombrie.

Ludovic Orban, suspect de COVID-19. Premierul isi suspenda toate activitatile pentru astazi si asteapta rezultatul testului. Cine l-ar fi putut infecta

Premierul Ludovic Orban si-a suspendat in aceasta dimineata toate activitatile programate pentru luni, din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2, dupa participarea marti la o emisiune moderata de Silviu Manastire, la B1 TV, care a fost confirmat pozitiv.

Ludovic Orban, suspect de Covid-19. Langa cine a stat de s-ar fi infectat

Ludovic Orban, premierul Romaniei, ar fi suspect de infectare cu noul coronvirus, conform unor informatii de ultima ora. Se oare ca acesta si-a suspendat toate activitatile programate pentru astazi. Ludovic Orban, suspect de Covid-19 Informatiile de ultima ora spun ca premierul Ludovic Orban este suspect de infectare cu noul coronavirus. Ca urmare, au fost suspendate .

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19.

Directia de Sanatate Publica Bucuresti: Rezultatul testului COVID 19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat

Rezultatul testului COVID 19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat, a precizat vineri Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti.

ASTAZI: Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor si primarul ales al Capitalei discuta despre proiectele de infrastructura ale municipiului Bucuresti

Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, se intalnesc, vineri, pentru a discuta despre proiectele de infrastructura ale municipiului Bucuresti, conform news. ro.

Gabriela Firea, mesajul zilei: Premierul Ludovic Orban a recunoscut! Adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea a declarat, luni, ca premierul Ludovic Orban a recunoscut ca problemele mari din Bucuresti nu se pot rezolva decat printr-o colaborare stransa intre Primarie si Guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )