Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ultima ora! Ludovic Orban, anunt neasteptat despre majorarea pensiilor. Ce trebuie sa stie toti pensionarii

Playtech Playtech,
Ultima ora! Ludovic Orban, anunt neasteptat despre majorarea pensiilor. Ce trebuie sa stie toti pensionarii

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre posibilitatea majorarii pensiilor. Acesta le recomanda pensionarilor sa nu se mai increada in promisiunile PSD, deoarece Guvernul nu are fabrica de tiparit bani. Drept urmare, pentru moment, pensiile nu vor suferi schimbari, cu atat mai putin majorari. Veste proasta pentru pensionari Pandemia de COVID-19 a . continuă pe Playtech

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca, odata cu cresterea numarului de infectari creste si riscul de aparitie a unor restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Ludovic Orban a declarat ca, majorarea numarului de persoane infectate cu noul coronavirus poate fi oprita prin cresterea numarului de persoane care respecta regulile de protejare a sanatatii. El .

Ludovic Orban, suspect de Covid-19. Langa cine a stat de s-ar fi infectat

Ludovic Orban, premierul Romaniei, ar fi suspect de infectare cu noul coronvirus, conform unor informatii de ultima ora. Se oare ca acesta si-a suspendat toate activitatile programate pentru astazi. Ludovic Orban, suspect de Covid-19 Informatiile de ultima ora spun ca premierul Ludovic Orban este suspect de infectare cu noul coronavirus. Ca urmare, au fost suspendate .

LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Anunt pentru toti romanii care folosesc Revolut! Ce trebuie sa stie cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce in ce mai usor cu Revolut. Anunt de ultima ora pentru romanii care folosesc Revolut Utlizatorii Revolut pot de acum sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente. Totul .

Anunt vital despre pensii. Pensionarii trebuie sa afle ultima decizie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt despre dosarele de pensii. Noi informatii despre cel mai dezbatut subiect din ultima perioada. Ministrul Muncii, anunt despre dosarele de pensii O discutie la fel de aprinsa ca cea care se poarta pe marginea salariilor este cea legata de pensii. Cat de sustenabil este sistemul actual? Problemele par sa fie .

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

LUDOVIC ORBAN: Piedone nu stiu cat va fi primar ca are condamnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca nu stie cat timp va fi primar Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 deoarece are o condamnare in prima instanta, iar despre Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, a declarat ca nu stie sa piarda.

Apare o noua banca in Romania. Anuntul de ultima ora in domeniul bancar

Piata bancara din tara va avea, in cel mai scurt timp, un nou jucator important. Un gigant italian a anuntat ca isi va extinde operatiunile in Romania. Anunt de ultima ora in domeniul bancar Avand sediul principal in Milano, Italia, banca IFIS Spa a anuntat ca a infiintat, pe piata bancara din Romania, o societate .

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor legislative: Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca o eventuala prelungire a mandatului actualului Parlament ar avea consecinte negative pentru Romania. Seful Guvernului a facut aceste precizari vineri, in contextul in.

Ludovic Orban, despre recordul de cazuri de COVID-19: Nu ignorati pericolul! Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la populatie sa nu ignore pericolul reprezentat de noul coronavirus si sa respecte regulile de protectie sanitara stabilite de autoritati. Cu cat creste numarul de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )