Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre racolarile facute de liberali: Chiar ma deranjeaza cand vad ca este aratat cu degetul doar PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timisoara ca este impotriva traseismului politic. Vorbind despre racolarile facute de liberali, presedintele PNL a declarat ca acum nu mai poti intoarce lucrurile. De asemenea, Orban a aratat cu degetul spre alte partide.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

Ludovic Orban, despre majorarea pensiilor cu 40%: Este o iluzie. Mai spun o data, nu exista bani. Oamenii trebuie sa inteleaga

Ludovic Orban a anuntat ca pensiile nu pot fi marite cu 40% pentru ca nu exista bani, iar oamenii trebuie sa inteleaga asta, acuzand oameni politici care vorbesc ca o moara stricata si vand o.

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

Ludovic Orban, despre mastile destinate persoanelor vulnerabile: Contractul va fi reziliat in cazul in care castigatorul licitatiei nu le livreaza luni

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre licitatia pentru mastile destinate persoanelor vulnerabile, duminica, si a anuntat ca va fi reziliat contractul in cazul in care cei care castigatorulnu.

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine.

Ludovic Orban, despre purtarea mastilor de protectie in casa de copiii care locuiesc cu bunicii: Este o prostie. Nu putem sa impunem o astfel de regula (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a calificat drept o prostie propunerea ca odata cu inceperea scolii, masca de protectie sa fie purtata si acasa, in familiile in care exista un copil si un batran. Alexandru Ra.

Ludovic Orban, despre traseismul politic: Eu sunt membru al aceluiasi partid, in care m-am inscris din septembrie 1990 (VIDEO)

In cursul zilei de vineri, 21 august, premierul Ludovic Orban si-a exprimat si opinia cu privire la traseismul politic. El a tinut sa aminteasca faptul ca este membru al aceluiasi partid inca din.

Ludovic Orban: Politic, cu PSD nu avem ce discuta. Somez PSD sa nu-si bata joc de democratie si de Romania si sa opreasca procedura motiunii de cenzura pana la decizia CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca politic PNL nu are ce sa discute cu PSD, insa liberalii poarta discutii cu toti parlamentarii pentru a cere sprijin in contextul motiunii de cenzura care a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )