Libnet.ro
UNICEF

17:30

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de.

Ludovic Orban, despre racolarile facute de liberali: Chiar ma deranjeaza cand vad ca este aratat cu degetul doar PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timisoara ca este impotriva traseismului politic. Vorbind despre racolarile facute de liberali, presedintele PNL a declarat ca acum nu mai poti intoarce lucrurile. De asemenea, Orban a aratat cu degetul spre alte partide.

Ludovic Orban, despre purtarea mastilor de protectie in casa de copiii care locuiesc cu bunicii: Este o prostie. Nu putem sa impunem o astfel de regula (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a calificat drept o prostie propunerea ca odata cu inceperea scolii, masca de protectie sa fie purtata si acasa, in familiile in care exista un copil si un batran. Alexandru Ra.

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

Ludovic Orban, despre traseismul politic: Eu sunt membru al aceluiasi partid, in care m-am inscris din septembrie 1990 (VIDEO)

In cursul zilei de vineri, 21 august, premierul Ludovic Orban si-a exprimat si opinia cu privire la traseismul politic. El a tinut sa aminteasca faptul ca este membru al aceluiasi partid inca din.

Moment penibil pentru premierul Ludovic Orban. Aparitie neasteptata in timpul conferintei de presa

Moment penibil pentru premierul Ludovic Orban, in timpul unei conferinte de presa. Protestatarul Marian Ceausescu a facut un gest neasteptat, oferindu-i premierului un lant cu care sa inchida usile PSD-ului.

Premierul Ludovic Orban: Ne-am angajat sa construim aproape 3.000 de kilometri de autostrazi, drumuri expres

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul s-a angajat sa construiasca circa 3. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres.

Premierul Ludovic Orban, la fabrica Astra Arad: in Romania se poate produce aproape orice. Cred ca este extrem de important sa sustinem producatorii romani (VIDEO)

In Romania se poate produce aproape orice, a subliniat prim-ministrul Ludovic Orban sambata, cand a vizitat, printre altele, fabrica de tramvaie Astra Vagoane Calatori SA din Arad. Premierul Ludovic.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul si-a facut datoria fata de Romania, intr-o situatie de o dificultate extrema. A lasa tara fara guvern in acest moment inseamna a face un rau imens romanilor (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, considera ca a lasa tara fara guvern in acest moment este un act urias de iresponsabilitate si de lipsa de intelegere a interesului general. Premierul a vorbit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )