Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban: Estimarea mea este ca putem sa oprim cresterea numarului de cazuri in 7-10 zile

B1 B1,
Ludovic Orban: Estimarea mea este ca putem sa oprim cresterea numarului de cazuri in 7-10 zile

Prim-ministrul Ludovic Orban estimeaza ca poate fi oprita in 7-10 cresterea numarului de cazuri de COVID-19, din mai multe motive, printre care instituirea de noi masuri si intensificarea. continuă pe B1

Ludovic Orban: Obiectivul nostru nu este un lockdown. Putem opri cresterea numarului de cazuri in 7-10 zile

Premierul Ludovic Orban a declarat la Digi 24 ca obiectivul Guvernului nu este un lockdown, insa cetatenii trebuie sa invete sa respecte regulile impuse. in acest fel, cresterea numarului de cazuri ar putea fi oprita in 7-10 zile.

Ludovic Orban: Nu putem aglomera spitalele cu persoane care nu au nevoie de ingrijiri. E necesara implicarea medicilor de familie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, cresterea capacitatii de testare pentru coronavirus, precum si a capacitatii de raspuns a Directiilor de Sanatate Publica. Orban a.

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare cat mai repede: Fiecare zi in care ramane in functie acest Parlament, este o zi pierduta pentru Romania Nu alegerile au dus la cresterea numarului de cazuri COVID-19, ci petrecerile de dupa

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, la Digi24, despre faptul ca amanarea alegerilor parlamentare ar face mult rau Romaniei. in plus, el a a explicat ca alegerile nu sunt sursa cresterii numarului de.

Ludovic Orban: Primul obiectiv pe care il urmarim este oprirea cresterii numarului de cazuri.Uitati-va ce s-a intamplat in Europa

Primerul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca obiectivul principal este oprirea numarului de cazuri, insa Romania urmeaza acelasi trend crescator ca si celelalte state ale Europei. Asistam la o crestere spectaculoasa a numarului de cazuri. Parerea mea e ca aceasta crestere se datoreaza faptului ca s-au reluat activitatile, a afirmat premierul.

ORBAN: Parerea mea e ca aceasta crestere se datoreaza faptului ca s-au reluat activitatile

Primerul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca obiectivul principal este oprirea numarului de cazuri, insa Romania urmeaza acelasi trend crescator ca si celelalte state ale Europei. Asistam la o crestere spectaculoasa a numarului de cazuri Parerea mea e ca aceasta crestere se datoreaza faptului ca s-au reluat activitatile, a afirmat premierul, conform news. ro.

Ludovic Orban: Nu m-am infectat in campania electorala pentru ca am respectat regulile

Premierul Ludovic Orban spune ca alegerile locale nu au dus la cresterea numarului de cazuri de infe.

LUDOVIC ORBAN: Prelungirea starii de alerta este pe ordinea de zi a sedintei de guvern

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat miercuri ca hotararea de guvern privind prelungirea starii de alerta figureaza pe ordinea de zi a sedintei Executivului si ca in localitatile in care se depaseste indicele de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, purtarea mastii va fi obligatorie in toate spatiile deschise.

Ludovic Orban: Romania este singura tara din UE care a crescut investitiile

Ludovic Orban a spus la videoconferinta News. ro RoInvest ca tara noastra este singurul stat membru.

Ponta: Primarul PNL din Calarasi a fost omorat de Ludovic Orban, care a insistat sa faca alegeri locale. E nevoie sa moara oameni ca sa se aleaga Orban

Liderul ProRomania Victor Ponta il acuza pe premierul Ludovic Orban ca este vinovat moral de moartea primarului PNL din Calarasi, Daniel Dragulin, pentru ca a insistat pentru organizarea alegerilor locale. Dragulin a murit infectat cu coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Virgil Guran nu e consilierul meu pe sanatate, imi cer scuze medicilor de familie daca i-a jignit

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Virgil Guran, a carui demisie este ceruta de medicii de familie pentru declaratiile publice facute, nu este consilierul sau pe probleme de sanatate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )