Libnet.ro
UNICEF

14:15

LUDOVIC ORBAN: Fara investitii publice sau private este foarte greu sa mentii o crestere economica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Fara investitii publice sau private este foarte greu sa mentii o crestere economica

Fara investitii publice sau private este foarte greu sa mentii o crestere economica, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban, prezent la conferinta nationala a Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii ARACO). continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Este firesc ca intre presedinte si guvern sa existe un dialog permanent

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a dezvaluit cum a decurs intalirea de joi dimineata de la Palatul Cotroceni cu presedintele Iohannis. Acesta a spus ca discutiile s-au concentrat pe coordonarea politicilor.

Controverse uriase in declaratiile de avere ale lui Ludovic Orban

Declaratia de avere a lui Ludovic Orban a fost completata gresit. Acesta este si motivul pentru care documnetul a disparut pentru o scurta perioada de pe site-ul Executivului. Casa de locuit a familiei.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic - Brasov: Mi-e rusine sa vorbesc despre asta

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest.

Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov. Avem doua variante de finantare a acestui tronson

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere anii in care s-a tot promis ca proiectul va deveni o certitudine. in.

Autostrada despre care lui Ludovic Orban ii e rusine sa vorbeasca: Comarnic-Brasov e un tronson vital. Finantare, fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest tronson va fi finantat de la bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat PPP).

Ludovic Orban: in cei 30 de ani de cariera, am trait strict din indemnizatia pe care am primit-o pentru functiile publice pe care le-am detinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa intalnirea cu Iohannis, de la Palatul Cotroceni, ca este un om simplu si are cheltuieli ca toti ceilalti. Premierul a amai spus ca in cariera lui de 30 de ani a trait st.

Ludovic Orban spune ca mandatul presedintelui ANI inceteaza in decembrie

Premierul Ludovic Orban spune ca exista riscul ca Agentia Nationala de Integritate ANI) sa ramana fara conducere, intrucat mandatul presedintelui institutiei expira in aceasta luna si nu este ales Consiliul National de Integritate care sa desemneze o noua conducere. El afirma ca se analizeaza mai multe posibilitati de rezolvare a situatiei.

ANI risca sa ramana fara conducere, in plin scandal privind averea premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca exista riscul ca Agentia Nationala pentru Integritate ANI) sa ramana fara conducere dupa incetarea mandatului actualului presedinte al institutiei, respectiv pe.

Ludovic Orban vrea o noua lege a pensiilor. Ce vrea sa elimine din sistemul de pensii

Ludovic Orban nu este de multa vreme premier al Romaniei, dar vrea sa treaca imediat la treaba pentru a le demonstra romanilor ca nu a fost o alegere deloc rea. Acesta vrea sa exluda ceva din sistemul actual de pensii. Despre ce este vorba? Ludovic Orban vrea sa elimine ceva din sistemul actual de pensii .

Legea care ar putea sa il coste functia pe Ludovic Orban. Criza care ar putea declansa anticipate

Ludovic Orban are parte de emotii uriase. Acesta risca sa-si piarda proaspata postura de premier al Romaniei din cauza unei legi. Ce decizie care ar putea fi luata de prim-ministru ar putea declansa anticipate? Ludovic Orban risca sa-si piarda functia Perioada de foc pentru Guvernul Orban! Surse parlamentare sustin ca Guvernul care este acum la .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )