Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Este firesc ca intre presedinte si guvern sa existe un dialog permanent

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Este firesc ca intre presedinte si guvern sa existe un dialog permanent

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a dezvaluit cum a decurs intalirea de joi dimineata de la Palatul Cotroceni cu presedintele Iohannis. Acesta a spus ca discutiile s-au concentrat pe coordonarea politicilor. continuă pe Antena3

Reactia lui Ludovic Orban dupa ce un barbat i-a cerut la Alba Iulia sa faca ce a promis

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii,.

Ludovic Orban: in cei 30 de ani de cariera, am trait strict din indemnizatia pe care am primit-o pentru functiile publice pe care le-am detinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa intalnirea cu Iohannis, de la Palatul Cotroceni, ca este un om simplu si are cheltuieli ca toti ceilalti. Premierul a amai spus ca in cariera lui de 30 de ani a trait st.

Mircea Badea i-a dat o PORECLA amuzanta lui Radu Tudor dupa intalnirea acestuia cu Iohannis de la dezbatere

Mircea Badea a facut glume pe seama colegului Radu Tudor, dupa ce acesta din urma i-a adresat lui Klaus Iohannis o intrebare legata de autostrazi, la dezbaterea cu jurnalistii, din campania.

LUDOVIC ORBAN DESPRE MODIFICARILE IN DOMENIUL JUSTITIEI: Este fundamental ca aceste modificari sa treaca cu orice risc

Premierul Ludovic Orban spune ca modificarile pe care Guvernul vrea sa se le aduca in domeniul justitiei prin asumarea raspunderii sunt necesare pentru ca, altfel, activitatea instantelor ar urma sa fie paralizata.

Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov,.

Klaus Iohannis, contrazis de un analist economic: Nu il mai dezinformati pe presedinte

Analistul economic Adrian Caciu considera ca presedintele tarii, Klaus Iohannis, este dezinformat. Spre binele acestei tari, nu il mai dezinformati pe Presedinte. este apelul analistului.

Ce salariu va incasa Ludovic Orban in 2020 pentru functia de premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Klaus Iohannis cheama Guvernul la raport, in frunte cu Ludovic Orban. Anuntul premierului

Presedintele Klaus Iohannis are programata joi o intalnire cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri. Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, ca in cadrul intalnirii se va face analiza obisnuita.

Neintelegeri intre presedintele Iohannis si Ludovic Orban, pe asumarea legii bugetului

Apar primele neintelegeri intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban. Presedintele a spus ca Executivul ar putea sa isi asume raspunderea pe legea bugetului, in timp ce Ludovic Orban nu.

Ce au discutat Klaus Iohannis si Ludovic Orban in sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni,lasedinta Biroului Executiv al PNL din Parlament. Potrivit surselor politice Antena 3, presedintele le-ar fi spus liberalilor sa nu se culce pe o urec.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )