Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ludovic Orban, la intalnirea cu premierul palestinian: Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, la intalnirea cu premierul palestinian: Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Ramallah, cu premierul Mohammad Shtayyeh, dupa vizita sa in Israel. Ludovic Orban a spus ca aceasta vizita la Ramallah marcheaza o etapa importanta in dezvoltarea relatiilor romanesti cu Palestina. Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina si, in acest context, am discutat despre statutul curent si perspectivele de consolidare a colaborarii bilaterale romano-palestiniene, a precizat Orban, considerand ca dialogul dintre cele doua parti a fost extrem de fructuos, in ceea ce priveste relatiile bilaterale. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Este vital pentru Romania ca mandatul actualului parlament sa inceteze la termenul constitutional stabilit. Atata lipsa de responsabilitate ca in majoritatea dominata de PSD nu a mai existat in postdecembrism (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a punctat, luni, ca democratia inseamna votul oamenilor. Prim-ministrul a explicat, luni, ca mai multe state europene au decis sa mearga inainte cu desfasurarea alegerilor in.

Ludovic Orban, despre lockdown: Romania nu se afla in situatia altor tari ca ritm de crestere a numarului de infectari zilnice

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Romania nu este in situatia altor tari nici in ceea ce priveste numarul de infectari, nici din punctul de vedere al ritmului de crestere a cazurilor, iar.

Sedinta de urgenta convocata de Ludovic Orban la Guvern, dupa noul record de infectari

Sedinta de urgenta a fost convocata, miercuri seara, de catre premierul Ludovic Orban, dupa ce in Romania s-a inregistrat in ultimele 24 de ore un numar record de infectari, mai exact 8. in plus, potrivit GCS, 1. 001 pacienti sunt internati la ATI si 146 au murit din cauza coronavirusului.

Orban nu exclude noi restrictii in Romania, din cauza cresterii alarmante a cazurilor COVID

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica, in plina pandemie COVID, ca nu sunt excluse noi restrictii din cauza numarului mare de cazuri noi de coronavirus inregistrat zilnic.

Ludovic Orban se afla, marti si miercuri, in vizita oficiala in Israel si Palestina. Premierul are intrevederi cu Benjamin Netanyahu si omologul palestinian Mohammad Shtayyeh

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne, scrie news. ro. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale. Premierul Ludovic Orban va avea convorbiri oficiale cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, urmata de semnarea Protocolului de modificare a Conventiei dintre cele dou guverne pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit, semnata la Ierusalim, la 15 iunie 1997, anunta Executivul intr-un comunicat de presa.

Ludovic Orban, intrevedere oficiala cu premierul Mohammad Shtayyeh, la Ramallah: Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina (VIDEO)

Dupa vizita in Israel, premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Ramallah, Cisiordania, cu premierul Mohammad Shtayyeh. Seful Executivului de la Bucuresti a spus ca aceasta vizita marcheaza o etapa.

Ludovic Orban, vizita oficiala in Israel si Palestina. Se va intalni cu Netanyahu si cu omologul palestinian

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale.

Ludovic Orban se afla, marti si miercuri, in vizita oficiala in Israel si Palestina. Premierul are intrevederi cu Benjamin Netanyahu si Mohammad Shtayyeh

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale.

Premierul Ludovic Orban efectueaza o vizita in Statul Israel si in Palestina

Prim-ministrul Ludovic Orban va efectua azi si maine o vizita oficiala in Statul Israel si in Palestina, context in care va avea convorbiri oficiale cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu si o intrevedere cu omologul palestinian, Mohammad Shtayyeh, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Romania nu se afla in situatia altor tari

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Arena Nationala, ca Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii ca urmare a cresterii dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, insa a subliniat ca avem in evaluare posibile masuri, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )