Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: E un minus de 11 miliarde lei la incasari. Am luat decizia de demitere a presedintelui CNSP, Ion Ghizdeanu Liliana Minca va pleca maine din Ministerul Finantelor

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: E un minus de 11 miliarde lei la incasari. Am luat decizia de demitere a presedintelui CNSP, Ion Ghizdeanu Liliana Minca va pleca maine din Ministerul Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Ministerul Finantelor, ca este un minus de 11 miliarde lei pe zona veniturilor bugetare. continuă pe Hotnews

Ion Ghizdeanu, demis de Guvernul PNL de la Comisia de Prognoza. Ludovic Orban: Exista un minus de aproape 11 miliarde de lei in veniturile bugetare

Ion Ghizdeanu va fi demis de catre Guvernul PNL de la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza, a anuntat Ludovic Orban, care a precizat ca exista un minus de 11 miliarde de lei pe zona veniturilor.

Orban, despre prioritatile lui Citu: Trebuie sa stranga surubul. Avem minus 11 miliarde la colectarea veniturilor. S-au alocat bani in draci din fondul de rezerva

Ministrul Finantelor Florin Citu trebuie sa stranga surubul la maxim si sa evite orice cheltuieli inutile, in contextul in care exista un minus de 11 miliarde lei la colectarea veniturilor, dar si deficite la bugetele de sanatate si de pensii, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban. Florin Citu sustine ca deficitul bugetar creste si la 10 luni.

Orban acuza fostul guvern ca a facut risipa de bani. Gaura in buget este de 11 miliarde de lei

Ludovic Orban anunta dezastru in sistemul de stat: gaura la buget este de 11 miliarde de lei, a afirmat premierul. Orban a cerut institutiilor de stat sa stranga surubul la maxim si acuza fostul executiv.

IN PRIMELE OPT LUNI DIN AN Statul a incasat 1,93 miliarde lei, din taxarea productiei de gaze

Taxarea productiei de gaze naturale prin redevente si impozit special) a adus, in primele opt luni ale acestui an, incasari la bugetul statului de 1,93 miliarde lei, sustine deputatul USR, Cristina Pruna.

Sinteza zilei. Confruntarea momentului. Premierul Ludovic Orban vs. fostul premier Viorica Dancila

Editie incendiara Sinteza zilei. Scandal urias! Ce se intampla cu banii romanilor? Noul prim-ministru anunta ca a gasit o gaura de 11 miliarde la buget. E reala? E o scuza? Este visteria.

Sinteza zilei. Confruntarea momentului. Premierul Ludovic Orban vs. Viorica Dancila

Editie incendiara Sinteza zilei. Scandal urias! Ce se intampla cu banii romanilor? Noul prim-ministru anunta ca a gasit o gaura de 11 miliarde la buget. E reala? E o scuza? Este visteria.

Ludovic Orban s-a retras din functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Premierul Ludovic Orban a decis sa se retraga dinfunctia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale, ca urmare a numirii sale in fruntea Executivului, locul sau fiind luat de vicepresedintele PN.

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul .

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )