Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

IN PRIMELE OPT LUNI DIN AN Statul a incasat 1,93 miliarde lei, din taxarea productiei de gaze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE OPT LUNI DIN AN Statul a incasat 1,93 miliarde lei, din taxarea productiei de gaze

Taxarea productiei de gaze naturale prin redevente si impozit special) a adus, in primele opt luni ale acestui an, incasari la bugetul statului de 1,93 miliarde lei, sustine deputatul USR, Cristina Pruna. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Cresterea impresionanta a pietei nu a starnit entuziasmul investitorilor

Primele zece luni ale anului curent au marcat o evolutie excelenta pentru majoritatea preturilor actiunilor de Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET cunoscand o crestere de circa 29%, intr-un trend ascendent pe parcursul caruia nu numai ca a recuperat complet caderea de la finele anului 2018 cauzata de perspectivele OUG 114, dar a si urcat la noi maxime post-criza globala de acum mai bine de un deceniu.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Aproape 3,4 milioane de pachete cu tigari de contrabanda, confiscate de politistii de frontiera

Aproape 3,4 milioane de pachete cu tigari de contrabanda au fost confiscate de politistii de frontiera in primele noua luni ale acestui an, valoarea acestora depasind 35 de milioane de lei. Totodata, au fost confiscate peste trei tone de tutun si peste 500 de kilograme de tutun de narghilea.

Ipoteza infioratoare in cazul disparitiei lui Iulian, baietelul de opt ani din Pecineaga. Ce s-ar fi intamplat cu micutul

O ipoteza infioratoare a fost lansata inspatiul public,in cazul lui Iulian Alexandru Bitica, baietelul disparut in urma cu doua zile din localitatea Pecineaga, judetul Constanta. in timp ce.

Alerta generala. Un copil de opt ani din Constanta a disparut din fata casei

Alertaintr-o localitate din Constanta dupa ce un baiat de optani a disparut chiar din fata casei. Cand a realizat ca nu il mai gaseste, tatal a apelat la ajutorul.

Cod galben de vant puternic in opt judete din zona Dobrogei, Banatului si Transilvaniei

Meteorologii au emis sambata noi avertizari Cod galben de vant puternic, valabile pe durata orelor urmatoare, in sase judete din zona Moldovei si a Banatului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )