Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ludovic Orban s-a retras din functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban s-a retras din functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Premierul Ludovic Orban a decis sa se retraga dinfunctia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale, ca urmare a numirii sale in fruntea Executivului, locul sau fiind luat de vicepresedintele PN. continuă pe Antena3

Donald Tusk l-a felicitat in limba romana pe Ludovic Orban pentru investirea in functia de premier

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis un mesaj de felicitare in limba romana noului premier Ludovic Orban. Contez pe rolul pozitiv al guvernului sau in sprijinul interesului si unitatii europene, mai subliniaza Tusk.

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

Ludovic Orban se dezlantuie pe ritmuri de manele. Adi Minune si Florin Salam ar fi invidiosi daca l-ar vedea. Video

Atractia lui Ludovic Orban pentru muzica nu mai reprezinta de multa vreme un secret, actualul premier avand chiar o porecla la activ, in acest sens. Daca in momentul de fata abia a fost investit in functia de prim-ministru, alaturi de cabinetul sau de ministri, iar in ceremonia de luni seara a avut un aer sobru, .

Ludovic Orban si-a anuntat prima deplasare externa in calitate de premier: Vreau sa merg in Republica Moldova (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca prima sa deplasare externa, in calitate de sef al Guvernului va fi in Republica Moldova. Vreau sa merg.

Cine este noul Secretar General al Guvernului. Anuntul premierului Ludovic Orban

Antonel Tanase este noul secretar general al Guvernului, iar Ionel Danca a fost numit sef al Cancelariei prim-ministrului. Anuntul a fost facut miercuri de premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de.

Ludovic Orban, despre desemnarea Adinei Valean drept comisar european: Presedintii celor doua Camere vor primi joi adresa mea in care le-am solicitat audierea candidatului in comisiile de specialitate(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca presdintele viitoarei Comisii Europene l-a anuntat oficial ca a ales-o pe Adina Valean drept candidat al Romaniei pentru functia de comisar european pe Transporturi. in.

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca il va demite pe seful Comisiei Nationale de Prognoza: Stiti bancul acela...

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va semna, in cursul zilei de miercuri, demiterea lui Ion Ghizdeanu din functia de presedinte al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza. Am solicitat decizia de.

Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

PresedinteleConsiliului European, Donald Tusk,l-a felicitat pe noul premier Ludovic Orban, pentru numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, intr-un mesaj postat pe Twitter in limba.

Ludovic Orban, FOC si PARA la investirea lui Vela la Interne: DEMITERI pe banda rulanta la MAI

Premierul Ludovic Orban s-a dezlantuit la instalarea in functia de ministru de Interne a lui Marcel .

Premierul Ludovic Orban: NU confirm propunerea lui Siegfried Muresan ca si comisar european

Premierul Ludovic Orban a negat, marti, zvonul potrivit caruia il va propune pe europarlamentarul Siegfried Muresan pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Nu confirm aceasta stire. Vom.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )