Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicusor Dan

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicusor Dan

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care PNL a ales sa is sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Premierul a sustinut ca ar fi preferat un candidat liberal insa Nicusor Dan are 99% sanse sa castige. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu. Ce s-a intamplat in august 1991

Dupa ce Monica Macovei a declarat, zilele trecute, ca Iliescu s-a opus unirii dintre Romania si Republica Moldova la inceputul anilor 90, spiritele s-au incins, iar fostul presedinte a iesit la vorbitor. Motivul pentru care nu s-a produs unificarea? Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu Monica .

Motivul pentru care Stefan Stan si iubita lui au amanat nunta. Nu pentru doua luni, era bine!

Desi si-au spus adio in luna martie a anului 2019, dupa doi ani de relatie, au revenit la sentimente mai bune in noiembrie, cand au decis ca sunt predestinati si s-au si casatorit. Amanarile par sa faca parte din viata lor, caci, si cu nunta facuta, lucrurile tot neconcretizate stau. Motivul pentru care fostul castigator .

Motivul pentru care Andreea Balan nu divorteaza chiar acum. Ce asteapta de la George Burcea

Situatia din familia Burcea-Balan surprinde din pe zi ce trece. Dupa ce ieri s-a aflat ca actorul a facut un scandal imens in casa artistei, inainte de a fi prins drogat la volan, acum alte detalii ies la iveala. Ce asteapta Andreea de la George si de ce nu poate divorta chiar acum? De ce .

LUDOVIC ORBAN: PNL il va sustine pe Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei

Partidul National Liberal va sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei, a declarat, ieri, Ludovic Orban, presedintele formatiunii politice.

The Weeknd, plin de sange si bandaje pe fata! Fanii internauti sunt ingrijorati. Acesta este motivul pentru care artistul a ajuns sa fie desfigurat (FOTO VIDEO)

Artistul The Weeknd i-a socat pe fanii internauti atunci cand a postat pe contul oficial de Instagram cateva imagini care il infatisau plin de sange la nas si la ochii, iar fata ii era.

Drama nestiuta a Alinei Ceusan! Bloggerita a trecut prin momente grele si a vrut sa renunte la social media. Motivul pentru care a vrut sa se retraga din online este...

Alina Ceusan este una dintre cele mai apreciate personalitati din onlineul romanesc. in prezent concurenta la Asia Express alaturi de Carmen Grebenisan, blonda le prezinta zilnic fanilor fragmente din viata ei.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General. De altfel, Ludovic Orban a facut o conferinta de presa in care a anuntat propunerea sa partidului de a-l sustine pe Nicusor Dan la Primarie, aceasta fiind insa doar o formalitate, inintea oficializarii deciziei.

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Ludovic Orban: Am decis sa-l sustinem pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. E cel mai potrivit candidat

Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei. Am convingerea ca este cel mai potrivit candidat pentru atingerea obiectivelor fundamentale ale PNL, a spus liderul PNL.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca Florin Citu are toate calitatile pentru a fi propus premier, atat prin cariera anterioara, cat si prin ceea ce a facut in cele trei luni si jumatate ca ministru de Finante. intrebat daca Guvernul Citu va fi mai bun decat Guvernul sau, Orban a spus: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )