Libnet.ro
UNICEF

16:01

LUDOVIC ORBAN, LA PARIS: Am semnat o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, cu o structura actualizata, ambitioasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, LA PARIS: Am semnat o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, cu o structura actualizata, ambitioasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs in ceea ce priveste Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, cu o structura actualizata, ambitioasa . continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Ludovic Orban, la Paris: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez Jean Castex o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, care vizeaza evolutia relatiilor bilaterale pe urmatorii patru ani.

Ludovic Orban: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul vizitei oficiale de la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu.

Parteneriatul strategic dintre Romania si Franta, o noua foaie de parcurs

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jea.

Ludovic Orban: Comunicam in criza COVID-19 asa cum o fac toate tarile europene Organizarea de alegeri nu creste riscul de raspandire a coronavirusului, in conditiile in care sunt respectate regulile

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, noua organizare a spitalelor pentru tratarea pacientilor cu coronavirus. Acesta a mai sustinut ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare COVID la.

LUDOVIC ORBAN: Imediat ce se vor incheia litigiile privind constructia corvetelor, suntem gata sa semnam contractul

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca de indata ce se vor incheia litigiile privind constructia celor patru corvete multifunctionale din programul de inzestrare a Armatei va putea fi semnat contractul cu castigatorul licitatiei.

Premierul Frantei s-a uitat intr-o foaie pentru a-i spune corect numele lui Ludovic Orban

Aflat la Paris intr-o vizita oficiala, unde se intalneste cu mai multi oficiali ai Guvernului Francez, Ludovic Orban a dat declaratii impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex. Prim-ministrul Frantei a trebuit sa se uite cu atentie intr-o foaie pentru a-i spune corect numele premierului roman.

LUDOVIC ORBAN: Daca oamenii respecta regulile, riscul de transmitere se diminueaza si nu e nevoie de alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de transmitere a noului coronavirus se diminueaza drastic si nu va fi nevoie de noi masuri de restrictie.

Ce au discutat Ludovic Orban si prim-ministrul Frantei la intrevederea tete-a-tete. Avem garantia sustinerii Frantei pentru aderarea la Spatiul Schengen

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni seara, in urma intrevederii cu omologul francez, Jean Castex, ca Romania si Franta au semnat foaia de parcurs a parteneriatului intre cele doua state, fiind urmarita cooperarea in domenii cheie si pentru atingerea unor obiective majore, cum este cazul aderarii la Spatiul Schengem si la OECD.

Ludovic Orban: Principalul punct al vizitei in Franta e semnarea foii de parcurs a Parteneriatului Strategic pe urmatorii patru ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban incepe, luni, o vizita oficiala in Franta. El va fi insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ci.

LUDOVIC ORBAN: Vom face complementar un PNDL 3, dupa ce se termina sau se apropie de final lucrarile la PNDL 1 si 2

Programele PNDL 1 si 2 vor continua, iar dupa stabilirea proiectelor de investitii locale ce ar urma sa fie finantate cu bani europeni prin exercitiul financiar 2021-2027, dar si prin Programul National de Rezilienta si Recuperare, se va implementa, complementar, PNDL 3, a anuntat astazi, la Suceava, prim-ministrul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )