Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban participa la ceremoniile implinirii a 75 de ani de la eliberarea lagarului Auschwitz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban participa la ceremoniile implinirii a 75 de ani de la eliberarea lagarului Auschwitz

Premierul Ludovic Orban va participa la ceremonia oficiala pentru marcarea a 75 de ani de la eliberarea lagarului nazist de concentrare si exterminare Auschwitz-Birkenau, organizata de autoritatile polone in 27 ianuarie, cu prilejul Zilei internationale de comemorare a victimelor Holocaustului, informeaza Biroul de presa al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa la manifestarile Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate .

Premierul Romaniei merge, luni, in Polonia: Ludovic Orban participa la ceremonia pentru marcarea a 75 de ani de la eliberarea lagarului nazist Auschwitz-Birkenau

Premierul Ludovic Orban desfasoara o vizita in Polonia, la Auschwitz-Birkenau, luni, cand va avea loc o ceremonie pentru marcarea a 75 de ani de la eliberararea lagarului nazist, cu prilejul Zilei internationale.

Cum s-au distrat membrii Guvernului, in frunte cu Ludovic Orban, la balul liberalilor din Vrancea - FOTO

O manifestare devenita traditionala a reunit, vineri seara, sute de liberali din Vrancea, in frunte cu membrii Guvernului si premierul Ludovic Orban la sarbatoarea anuala Balul liberalilor vranceni, cu ocazia implinirii a 140 de ani de la infiintarea organizatiei. Petrecerea PNL a avut loc dupa comemorarea de la Iasi, cu ocazia implinirii a161 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban. Ce i-a spus o femeie, la Iasi

Conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice, numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finele lunii decembrie 2019, de 9. 359 persoane, in crestere cu 1,9% plus 175 de persoane) fata de perioada similara din 2018. Pensiile speciale, blestemul lui Ludovic Orban Un numar de 3. 878 de persoane, erau beneficiari ai Legii .

LUDOVIC ORBAN: Sarbatoarea Unirii este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor

Premierul Ludovic Orban afirma, in mesajul transmis cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, ca sarbatoarea Unirii Principatelor Romane este un bun prilej de reflectie pentru ceea ce ne dorim ca popor pentru viitor, lasand deoparte diferentele de opinie sau rivalitatile politice.

Nu este exclus ca Mihai Chirica sa candideze din partea PNL la Primaria Iasi. Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu a exclus posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze la Primaria Iasi din partea PNL Iasi.

VIDEO Premierul Ludovic Orban, luat la rost pentru pensiile speciale: De ce nu ati spus asta de dinainte de alegeri?

O pensionara din Iasi l-a luat la intrebari pe premierul Ludovic Orban imediat dupa ce acesta si ceilalti lideri politici au rostit discursuri pe scena din Piata Unirii din Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Ludovic Orban, sigur pe reusita: PNL va castiga alegerile parlamentare, indiferent cand vor avea loc

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, este convins ca PNL se va impune in alegerile parlamentare din acest an, indiferent daca acestea vor fi anticipate sau la termen.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )