Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: PNL sustine alegerile anticipate, problema este sa avem parteneri

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: PNL sustine alegerile anticipate, problema este sa avem parteneri

Ludovic Orban: PNL sustine alegerile anticipate, problema este sa avem parteneri. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: PNL tine cont de punctele de vedere ale lui Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca PNL sustine punctul de vedere exprimat de presedintele Klaus Iohannis privind pensiile pentru magistrati si militari.

PNL inca vede alegerile anticipate drept varianta cea mai corecta. Orban: Problema este sa avem parteneri. Una este discursul politic, alta este posibilitatea de a realiza ceva efectiv (VIDEO)

PNL considera, in continuare, ca varianta cea mai corecta este demararea alegerilor anticipate, a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca daca si-ar da.

Premierul Ludovic Orban: Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei Ce spune despre un candidat unic (VIDEO)

Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei, a declarat, luni seara, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca PNL va.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

ArcelorMittal Hunedoara ameninta cu suspendarea productiei, pe motiv ca pretul energiei ar fi prea mare Vezi cum contrazic cifrele Eurostat informatiile lansate atat de compania siderurgica, cat si de Ludovic Orban

ArcelorMittal Hunedoara ameninta cu suspendarea productiei ca raspuns la conditiile pietei si la preturile ridicate ale energiei. Amenintarea este lansata la doar o zi dupa ce premierul Ludovic Orban a vorbit despre ajutoare de stat care ar trebui acordate companiilor siderurgice si petrochimice, pe motiv ca ar fi avut de suferit din cauza preturilor prea mari la energie electrica si gaze naturale. Orban a spus ca preturile sunt aproape duble fata de preturile din Germania, iar compania siderurgica sustine la fel, ca energia si gazul sunt semnificativ mai scumpe decat in Germania si Franta. Doar ca aceste informatii nu sunt sustinute si de cifrele Eurostat. Dimpotriva, in Germania si Franta, gazul si electricitatea sunt mult mai scumpe decat in Romania.

Ludovic Orban sustine interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul de stat: Nu e normal ca persoane care s-au pensionat sa beneficieze si de un venit din sectorul public

Premierul Ludovic Orban este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul de stat, initiativa despre care a vorbit recent ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Seful Guvernului este de p.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA CONSTITUTIEI: Consider util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica dimineata, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, prin care sustine ca schimbarile prin care a trecut societatea romaneasca, in ultimii 28 de ani, evidentiaza nevoia de imbunatatire in plan constitutional si legislativ.

Lovitura pentru profesorii care au iesit la pensie. Ce a anuntat Ludovic Orban despre banii pe care ii vor incasa lunar

La preluarea guvernarii, noul Ministru al Finantelor, Florin Citu, anunta, in prima conferinta de presa de la preluarea mandatului, ca profesorii vor beneficia de mariri salariale incepand cu 1 ianuarie 2020,existand deja, data de guvernarea PSD, o OUG 1142018, in contextul in care Guvernul PNL a anuntat ca vrea sa abroge anumite parti din Ordonanta.

LUDOVIC ORBAN, invitatul lui SILVIU MANASTIRE, in emisiunea DOSAR DE POLITICIAN, miercuri, de la ora 21.00 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este invitatul lui Silviu Manastire, in emisiunea Dosar de Politician, miercuri seara, de la ora 21. Detalii de ultima ora despre proiectele pe care Guvernul isi va asuma.

Cristina Topescu reactioneaza dur, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban castiga doar 3000 de lei pe luna

Dupa ce s-a scris ca Ludovic Orban, Premierul Romaniei, avea un venit de 3. 000 de luna inainte de a prelua conducerea guvernului, parerile oamenilor s-au impartit in doua tabere. Unii care il compatimesc pentru faptul ca este cel mai sarac Premier si altii care il apreciaza pentru modestia de care a dat dovada. Iata ce .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )