Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Programul de guvernare pare scris la betie. Sper ca nimeni nu-si imagineaza ca Vasilica Viorica Dancila va fi premierul acestei tari

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Programul de guvernare pare scris la betie. Sper ca nimeni nu-si imagineaza ca Vasilica Viorica Dancila va fi premierul acestei tari

Liberalii vor vota impotriva, la vedere, la investirea Guvernului Dancila, a anuntat duminica presedintele PNL, Ludovic Orban, care a facut apel la parlamentarii care mai au capul pe umeri si mai au un pic de sensibilitate fata de soarta Romaniei sa faca la fel. continuă pe Hotnews

Programul de guvernare este o colectie de minciuni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, ca liberalii vor vota impotriva investirii noului Guvern, iar ministrilor propusi sa faca parte din Cabinetul Dancila le vor face viata grea la audierile din comisiile parlamentare de specialitate.

Ce strategie are PNL, ca guvernul Dancila sa pice. Orban: Programul de guvernare, o colectie de minciuni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a facut un apel la parlamentarii PSD, duminica, la Antena 3, sa nu mearga la votul de investituta al cabinetului Dancila, daca vor sa scape de Dragnea.

Ludovic Orban: Sper ca nu va imaginati ca Vasilica Viorica Dancila va fi premier

Liberalii vor vota impotriva, la vedere, la investirea Guvernului Dancila, a anuntat duminica presedintele PNL, Ludovic Orban, care a facut apel la parlamentarii care mai au capul pe umeri si ma.

Ludovic Orban, inainte de a se anunta componenta Guvernului Dancila: Nu mai stati in suspans. Acesta va fi noul Guvern

Ludovic Orban, presedintele PNL, face haz de necaz pe o retea sociala, cu putintimp inainte de a se anunta componenta noului Guvern. Nu mai stati in suspans. Acesta va fi noul Guve.

Ludovic Orban prezinta adevarata componenta a Guvernului Dancila. Nu mai stati in suspans. Acesta va fi noul Guvern

Ludovic Orban, presedintele PNL, face haz de necaz pe o retea sociala, cu putintimp inainte de a se anunta componenta noului Guvern. Nu mai stati in suspans. Acesta va fi noul Guve.

Cel mai activ senator PNL, avertizat de Ludovic Orban. Care o fi comportamentul meu deviationist?

Senatorul PNL Daniel Zamfir a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre avertizarea data de Ludovic Orban, cu privire la excluderea sa din partid. Liderul PNL.

Ludovic Orban il ameninta pe senatorul Daniel Zamfir cu excluderea din partid. Ce spune Zamfir: Eu ma asteptam sa ma felicite

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, intr-un interviu pentru ziare. com, ca senatorul liberal Daniel Zamfir ar urma sa fie exclus din partid daca va continua pe linia unor atitudini neconforme cu deciziile partidului, referindu-se la proiectul de lege prin care Zamfir propune limitarea dobanzilor cu care bancile dau credite la 2,62%, criticat de banci si de BNR.

Scandal urias in PNL. Ludovic Orban ameninta un lider-cheie cu excluderea din partid

Ludovic Orban este suparat pe Dan Zamfir, senator PNL, si spune ca sunt proiecte asumate de partid care parcurg o procedura interna de vot si avizare si cele initiate individual de.

Ludovic Orban, despre relatia cu Klaus Iohannis: Am avut pozitii diferite legate de consultarile pentru formarea guvernului, dar avem in continuare o relatie de parteneriat

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, la Libertatea live, ca a avut o pozitie diferita privind consultarile de la Cotroceni pentru formarea guvernului fata de cea a presedintelui Klaus Iohannis, adaugand insa ca relatia liberalilor cu presedintele este una de parteneriat.

Ce prevede programul de guvernare 2018-2020 la capitolul Justitie - niciun cuvant despre lupta anticoruptie. Se face referire la perioada inaintea intrarii in anul centenar

Programul de guvernare PSD-ALDE pe care urmeaza sa il implementeze cabinetul Vioricai Dancila are mai multe obiective la capitolul justitie, printre acestea Cartierul pentru Justitie sau alocarea de fonduri pentru sistemul de penitenciare, insa nu mentioneaza lupta anticoruptie. Pe de alta parte, programul de guvernare pare a fi scris pentru o alta perioada, din trecut, intrucat se face referire la un moment de reinceput inaintea intrarii in anul centenar, desi suntem deja in anul 2018.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )