Libnet.ro
UNICEF

08:01

LUDOVIC ORBAN: Renate Weber nu mai este Avocatul Poporului, ci a ramas avocat al PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Renate Weber nu mai este Avocatul Poporului, ci a ramas avocat al PSD

Biroul Politic National al PNL a mentinut decizia premierului de a fi demarate procedura de revocare Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Renate Weber se comporta ca avocatul celor care au incalcat legea Voi cere parlamentarilor PNL sa investigheze posibilitatea de a o demite

Premierul Ludovic Orban spune ca Renate Weber nu mai este de mult Avocatul Poporului si ca va cere grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a o demite. Se comporta ca avocatul celor care au incalcat legea si au pus in pericol sanatatea celorlalti, a sustinut Orban.

Ludovic Orban: Daca PSD voteaza demiterea Avocatului Poporului inseamna ca sustine impozitarea pensiilor speciale. Altfel nu

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta conducerii centrale PNL, dupa ce liberalii au demarat procedurile parlamentare pentru demiterea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului, ca daca social-democratii nu sustin demersul, atunci inseamna ca PSD nu sustine nici supraimpozitarea pensiilor speciale.

Ludovic Orban vrea demiterea lui Renate Weber. Nu mai e de mult timp Avocatul Poporului

Ludovic Orban a anuntat ca va cere grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea demiterii lui Renate Weber.

PNL solicita Parlamentului revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului

PNL a depus luni, la conducerile celor doua Camere ale Parlamentului, solicitarea de sesizare pentru convocarea Comisiilor juridice in vederea revocarii lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului.

PNL demareaza, luni, procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: S-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a anuntat ca, luni, vor fi demarate procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului, care s-a transformat in aparatorul pensiilor.

Premierul Ludovic Orban: Nu imi doresc sa mai impunem nicio restrictie. Vreau ca viata sa revina la normal, sa nu mai afectam nicio activitate. Solutia e ca romanii sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca nu isi doreste ca Executivul sa mai impuna restrictii, si ca vrea ca viata sa revina la normal, sa nu mai afectam nicio activitate economica, sociala, culturala.

PSD sare in apararea lui Renate Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat sa fie revocat Avocatul Poporului

PSD nu vede niciun motiv intemeiat pentru ca Avocatul Poporului, Renate Weber, sa fie revocat din functie si acuza Guvernul ca ataca institutii fundamentale ale statului, a declarat duminica purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. Reactia vine dupa ce liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat ca parlamentarii partidului vor incepe luni procedurile de revocare din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite.

Orban i-a pus gand rau Renatei Weber:Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la Brasov, ca va solicita grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului.

Replica lui Renate Weber la cererea de revocare depusa de PNL: Nu comentez; Nu beneficiez de pensie speciala

Avocatul Poporului Renate Weber a venit cu o replica luni dupa ce PNL a depus la Parlament o cerere de revocare a acesteia pe motiv ca ar fi incalcat Constitutia si ca s-ar afla in conflict de interese de vreme ce beneficiaza de pensie speciala. De cealalta parte, Avocatul Poporului a trimis un comunicat de presa in care afirma ca nu comenteaza cererea liberalilor si subliniaza ca nu beneficiaza de pensie speciala.

PSD face scut in jurul Renatei Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat in acest moment sa fie demis Avocatul Poporului

PSD considera ca in acest moment nu exista niciun motiv pentru schimbarea din functie a Avocatului Poporului, catalogand aceasta institutie drept una fundamentala. PNL va declansa luni procedura de demitere a Avocatului Poporului Renate Weber, insa demersul nu poate fi concretizat fara sustinerea PSD, partid majoritar in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )