Libnet.ro
UNICEF

07:16

PSD sare in apararea lui Renate Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat sa fie revocat Avocatul Poporului

Hotnews Hotnews,
 PSD sare in apararea lui Renate Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat sa fie revocat Avocatul Poporului

PSD nu vede niciun motiv intemeiat pentru ca Avocatul Poporului, Renate Weber, sa fie revocat din functie si acuza Guvernul ca ataca institutii fundamentale ale statului, a declarat duminica purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. Reactia vine dupa ce liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat ca parlamentarii partidului vor incepe luni procedurile de revocare din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite. continuă pe Hotnews

PSD face scut in jurul Renatei Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat in acest moment sa fie demis Avocatul Poporului

PSD considera ca in acest moment nu exista niciun motiv pentru schimbarea din functie a Avocatului Poporului, catalogand aceasta institutie drept una fundamentala. PNL va declansa luni procedura de demitere a Avocatului Poporului Renate Weber, insa demersul nu poate fi concretizat fara sustinerea PSD, partid majoritar in Parlament.

Florin Roman: Vom depune maine cererea de revocare a doamnei Renate Weber si vom incerca sa generam o majoritate

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, anunta ca PNL va depune, in cursul zilei de luni, cererea de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber, si va incerca sa genereze o majoritate. Facand scut in jurul Avocatului Poporului, PSD se transforma in avocatul pensiilor nesimtite, a transmis liderul liberal.

Florin Roman: Luni, vom demara revocarea din functie a lui Renate Weber. S-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite

Liderul deputatilor PNL Florin Roman afirma ca luni vor incepe procedurile pentru revocarea din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite si a initiat un demers impotriva poporului roman.

PNL demareaza, luni, procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: S-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a anuntat ca, luni, vor fi demarate procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului, care s-a transformat in aparatorul pensiilor.

Orban: Renate Weber se comporta ca avocatul celor care au incalcat legea Voi cere parlamentarilor PNL sa investigheze posibilitatea de a o demite

Premierul Ludovic Orban spune ca Renate Weber nu mai este de mult Avocatul Poporului si ca va cere grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a o demite. Se comporta ca avocatul celor care au incalcat legea si au pus in pericol sanatatea celorlalti, a sustinut Orban.

Ludovic Orban vrea demiterea lui Renate Weber. Nu mai e de mult timp Avocatul Poporului

Ludovic Orban a anuntat ca va cere grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea demiterii lui Renate Weber.

Avocatul Poporului a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale. Cum motiveaza Renate Weber

Avocatul Poporului Renate Weber a atacat joi la Curtea Constitutionala CCR) legea adoptata ieri care prevede impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale.

Ludovic Orban, adevarul despre majorarea pensiilor. Acum nu mai exista niciun dubiu!

Ludovic Orban a venit duminica seara cu vestea pe care niciun roman nu ar fi vrut sa o auda. Premierul a declarat ca bugetul nu permite dublarea alocatiilor si marirea pensiilor cu 40%.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )