Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ludovic Orban: Romania are un potential turistic urias. Ospitalitatea romanilor ar putea fi un brand de tara. De multe ori, prejudecatile strainilor sunt in totala contradictie cu realitatea (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Romania are un potential turistic urias. Ospitalitatea romanilor ar putea fi un brand de tara. De multe ori, prejudecatile strainilor sunt in totala contradictie cu realitatea (VIDEO)

Ospitalitatea romanilor ar putea sa fie un brand de tara, este de parere premierul Ludovic Orban, care a explicat ca, de multe ori, prejudecatile strainilor despre cetatenii Romaniei sunt in totala. continuă pe B1

Ludovic Orban: Romania poate deconta de la UE cheltuieli de 650 de milioane de euro, in contextul epidemiei de coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Romania poate deconta de la Uniunea Europeana cheltuieli de 350 de milioane de euro pentru masurile luate in lupta cu epidemia de coronavirus, dar si alte 300 de.

Niculae Havrilet: Romania are un potential eolian offshore urias si ar putea ajunge la nivelul Marii Britanii

Romania are un potential eolian offshore urias, de peste 70. 000 de MW, si ar putea ajunge in cinci ani la nivelul Marii Britanii in acest sector, a declarat, marti, Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

DE LA ORA 15:00: Ludovic Orban are discutii cu reprezentantii sectorului HoReCa

Premierul Ludovic Orban se intalneste joi, la Palatul Victoria, la ora 15,00, cu reprezentantii sectorului HoReCA, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat.

Ludovic Orban: 83 la suta dintre romani vor sa isi petreaca concediul in Romania

Premierul Ludovic Orban spune ca, potrivit unui sondaj de opinie, 83 la suta dintre romani au declarat ca vor sa isi petreaca concediile in tara, insa, cu toate acestea avem deficit pe turism.

LUDOVIC ORBAN: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca e momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului, din discursul SF care nu are nicio legartura cu legitatile economice.

Ludovic Orban: Avem disponibilitatea sa redeschidem restaurantele, in masura in care se ajunge la un set de reguli care sa fie asumate si de reprezentantii din HoReCa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca Guvernul are disponibilitatea sa redeschida restaurantele, in masura in care se ajunge la o intelegere legata de un set de.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania. Adunity_98749 Principalele.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )