Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban: Romania, pandita de un pericol imens

B1 B1,
Ludovic Orban: Romania, pandita de un pericol imens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a atras atentia, joi seara, asupra faptului ca, prin generarea de cheltuieli de catre Guvern fara o corelare cu realitatile economice, Romania risca sa fie retrogradata de. continuă pe B1

Orban:Romania este pandita de un pericol imens

Premierul Ludovic Orban atrage atentia asupra faptului ca, prin generarea de cheltuieli de catre Guvern fara o corelare cu realitatile economice, Romania risca sa fie retrogradata de catre agentiile de rating, iar intr-o astfel de situatie intreaga societate ar avea de suferit.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest iresponsabil si complet lipsit de logica. Un gest impotriva interesului Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a comentat, luni, motiunea de cenzura pe care PSD ar urma sa o depuna luni, 17 august, si a catalogat demersul social-democratilor drept un gest iresponsabil si complet lipsit de.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest iresponsabil si complet lipsit de logica. Un gest impotriva interesului Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care PSD ar urma sa o depuna tot astazi, 17 august, si a catalogat demersul social-democratilor drept un gest iresponsabil si complet.

Ludovic Orban: Vineri depunem la CCR sesizarea in ceea ce priveste motiunea de cenzura. Aceasta pare a fi scrisa de Dancila

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca vineri va depune la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR, n. r. ) o sesizare in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care, dupa parerea sa, este.

Ludovic Orban, despre alegeri: Se pot gasi solutii pentru fiecare situatie. Echipament de protectie pentru cei care insotesc urna speciala in spital

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca persoanele care vor merge, la alegeri, cu urna mobila in spitale vor primi echipament de protectie. Echipele care vor merge cu urnele.

PNL va invoca la CCR un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament. Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: O colectie de minciuni

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

Premierul Ludovic Orban: in 30 de ani, niciun partid n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare

Premierul Ludovic Orban sustine ca, in cei 30 de ani de postdecembrism, niciun partid politic din Romania n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare. stire in curs de.

Premierul Ludovic Orban: in 30 de ani, niciun partid n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare. Analizam posibilitatea de a invoca un conflict juridic de natura constitutionala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca, in cei 30 de ani de postdecembrism, niciun partid politic din Romania n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare, iar PNL ia in calcul invocarea unui.

Premierul Ludovic Orban, despre revenirea elevilor la scoala: Alocam 175 de milioane de euro catre unitatile de invatamant pentru a achizitiona tablete, masti, dezinfectanti

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a facut o noua serie de precizari cu privire la reinceperea noului an scolar, in contextul pandemiei generate de COVID-19. Guvernul pregateste o serie de Ordonante de.

LUDOVIC ORBAN: O sa solicit MFP alimentarea imediata a conturilor pentru plata masurilor active

Premierul Ludovic Orban a solicitat conducerii Ministerului Finantelor sa considere prioritate zero alimentarea conturilor din care se vor face platile catre agentii economici care au aplicat la masuri active de sprijin privitoare la piata muncii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )