Libnet.ro
UNICEF

21:15

PNL va invoca la CCR un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament. Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: O colectie de minciuni

B1 B1,
PNL va invoca la CCR un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament. Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: O colectie de minciuni

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat. continuă pe B1

Zegrean torpileaza sesizarea PNL: Nu e conflict juridic ca s-a depus o motiune de cenzura. Nu se vorbeste in Constitutie de vacanta parlamentara

Fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean a declarat ca nu este un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament din cauza depunerii motiunii de cenzura si ca in Constitutie nu se vorbeste despre vacanta parlamentara, ci ca Legislativul lucreaza in doua sesiuni ordinare. El a adaugat ca in perioada de vara, in care alesii isi desfasoara activitatea in circumscriptii, poate fi convocata sesiunea extraordinara.

ORBAN: Declansam conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament privitor la motiunea de cenzura

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca liberalii au luat decizia de a declansa conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament privitor la depunerea motiunii de cenzura de catre PSD, conform Agerpres.

Premierul Ludovic Orban: in 30 de ani, niciun partid n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare. Analizam posibilitatea de a invoca un conflict juridic de natura constitutionala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca, in cei 30 de ani de postdecembrism, niciun partid politic din Romania n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare, iar PNL ia in calcul invocarea unui.

ORBAN: Guvernul analizeaza posibilitatea de a invoca un conflict juridic constitutional privind motiunea de cenzura

Guvernul analizeaza posibilitatea de a invoca un conflict juridic de natura constitutionala privitor la depunerea motiunii de cenzura in vacanta parlamentara, a declarat, azi, prim-ministrul Ludovic Orban, conform Agerpres.

Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: E o colectie de minciuni fara precedent in istoria motiunilor. Declansam conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

UPDATE Guvernul s-a hotarat si ataca la Curtea Constitutionala demersul PSD de a depune motiune de cenzura Orban, catre PSD: Nu va jucati cu focul

Dupa o saptamana de controverse cu social-democratii, liberalii au decis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe un conflic juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament privind depunerea motiunii de cenzura de catre PSD in vacanta parlamentara, a anuntat Ludovic Orban.

Orban, despre motiunea de cenzura: Analizam posibilitatea de a ataca la CCR. Ce tara e aia in care se depun motiuni in vacanta parlamentara?

Ludovic Orban a afirmat ca analizeaza posibilitatea sa sesizeze un conflict juridic de natura constitutionala la CCR in legatura cu depunerea motiunii de cenzura in vacanta parlamentara. Premierul a adaugat ca in 30 de ani nu a existat asa ceva si anume depunerea unei motiuni de cenzura in vacanta parlamentara.

PNL sesizeaza CCR pe tema motiunii de cenzura

Premierul Ludovic a anuntat, joi, ca PNL va sesiza la CCR depunerea motiunii de cenzura de PSD in timpul sesiunii extraordinare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )