Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Playtech Playtech,
Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, despre organizarea slujbelor in pandemie: Nu am interzis practic tinerea lor, am stabilit anumite conditii care au fost respectate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, premierul Ludovic Orban a discutat despre organizarea slujbelor religioase, in contextul pandemiei de COVID-19. El a fost intrebat daca, in ultimele noua luni, nu a fost.

Orban a anuntat ce se intampla dupa alegeri. Ce spune premierul despre carantina

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept o minciuna gogonata afirmatiile celor care spun ca va urma o carantina dura dupa alegerile parlamentare si afirma ca Romania nu isi permite un lockdown din punct de vedere economic. Economia Romaniei nu-si poate permite un astfel de lockdown, noi trebuie sa mentinem un echilibru. afirma prim-ministrul.

Orban, despre instituirea unui lockdown dupa alegeri: O minciuna gogonata. Economia nu ne permite, oamenii au nevoie de locuri de munca

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept o minciuna gogonata afirmatiile celor care spun ca va urma o carantina dura dupa alegerile parlamentare si afirma ca Romania nu isi permite un lockdown din punct de vedere economic.

Ludovic Orban: Persoanele internate sau aflate in izolare si carantina pot solicita urna mobila. Toti cetatenii din localitatile carantinate se vor putea deplasa fara niciun fel de opreliste la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca in ziua alegerilor parlamentare, pacientii cu COVID-19 sau persoanele aflate in izolare sau carantina vor putea solicita urna mobila pentru a vota. De asemenea,.

Ludovic Orban: Masurile anti-COVID-19 au avut efect - Am oprit trendul de crestere Ideea ca intram in lockdown dupa 6 decembrie, o minciuna gogonata a adversarilor politici

Premierul Ludovic Orban a declarat ca adversarii politici ai PNL au lansat zvonul ca Romania va intra in lockdown, deci in carantina totala, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Orban a insistat ca.

Noi detalii despre o eventuala stare de urgenta, in Romania: ce se intampla dupa alegeri

Foarte multi romani sunt de parere ca restrictiile de circulatie se vor inaspri in tara noastra dupa alegerile parlamentare din acest weekend. Premierul Ludovic Orban a lamurit situatie.

Ludovic Orban: Economia Romaniei nu-si poate permite inca un lockdown. Carantina totala ar pune in pericol trendul de crestere pe care il avem cert

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania nu-si mai poate permite, din punct de vedere economic, inca un lockdown. O noua carantina totala, a precizat prim-ministrul, va determina o noua scadere economica.

Premierul Ludovic Orban anunta concedieri dupa alegeri! Care sunt salariatii in pericol

Criza economica provocata de pandemie ar putea fi rezolvata prin concedierea unui numar important de bugetari. Ludovic Orban sustine ca sunt in pericol sa isi piarda locul de munca angajatii care se fac ca muncesc. Decizia nu va fi luata insa fara un audit la institutiile publice, mai spune premierul.

Premierul Orban ingroapa scandalul de la Apele Romane. Revoltatorul caz de numire politica va fi evaluat dupa alegeri

Premierul Ludovic Orban anunta ca evaluarea numirilor de la Apele Romane va fi finalizata dupa alegerile parlamentare, in pofida faptului ca acest caz amplu dezbatut a fost dezavuat formal si de presedintele Klaus Iohannis.

Mihai Tudose: Ludovic Orban nu a aflat ca n-o sa mai fie. Mai are 2-3 saptamani in functie

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose l-a avertizat, duminica, pe premierul Ludovic Orban, ca mai are doua-trei saptamani ca prim-ministru si a atacat PRO Romania, afirmand ca un vot in favoarea acestei formatiuni la alegerile din 6 decembrie este, de fapt, un vot pentru PNL.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )