Libnet.ro
UNICEF

11:15

Premierul Ludovic Orban anunta concedieri dupa alegeri! Care sunt salariatii in pericol

Antena3 Antena3,
Premierul Ludovic Orban anunta concedieri dupa alegeri! Care sunt salariatii in pericol

Criza economica provocata de pandemie ar putea fi rezolvata prin concedierea unui numar important de bugetari. Ludovic Orban sustine ca sunt in pericol sa isi piarda locul de munca angajatii care se fac ca muncesc. Decizia nu va fi luata insa fara un audit la institutiile publice, mai spune premierul. continuă pe Antena3

150 de milioane de euro, alocati pentru investitiile de modernizare si inlocuire a echipamentelor din ATI. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Luni seara, premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in timpul vizitei la Institul Cantacuzino, care este situatia evaluarii realizate la nivel national in sectiile ATI, dar si unde au fost descoperite o serie de.

Ludovic Orban: Analizam posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca guvernantii iau in calcul redeschiderea pietelor care functioneaza in spatii inchise. Asta mai ales ca a venit iarna si temperaturile sunt tot mai scazute.

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

Intrarea Romaniei in Spatiul Schengen si Planul European de Relansare Economica, discutate de premierul Ludovic Orban si Angela Merkel intr-o videoconferinta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a avut in cursul zilei de vineri o discutie, in regim de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate de cei doi in data de 27.

Angela Merkel sprijina Planul de Dezvoltare al Romaniei. Ce a discutat cancelarul Germaniei cu premierul Ludovic Orban

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a avut o convorbire in sistem de videoconferinta cu cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, vineri, 27 noiembrie, iar in cadrul discutieiau fost trecute in.

Ludovic Orban a anuntat ca legea care prevede redeschiderea pietelor a fost atacata la CCR de catre Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea care prevede ca pietele sa fie redeschise. Seful Executivului a adaugat ca unul dintre argumentele sesizarii arata ca o lege nu poate modifica o hotarare de Guvern care se refera la starea de alerta, potrivit News.

Orban anunta ca autoritatile vor verifica daca mastile de protectie scoase pe piata romaneasca sunt conforme

Premierul Ludovic Orban anunta ca autoritatile vor face in continuare controale foarte serioase in care se va verifica daca mastile de protectie scoase pe piata romaneasca sunt conforme cu cerintele. Orban recomanda cumpararea de masti produse in Romania, aratand ca exista zeci de producatori romani care scot pe piata masti conforme cu toate cerintele impuse de Uniunea Europeana.

Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre necesitatea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut o discutie vineri, in sistem de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate a fost si cel al intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, iar o decizie favorabila, in cel mai scurt timp posibil, ar reconfirma statutul tarii noastre de membru deplin angajat, al Uniunii Europene, precum si contributia sa substantiala la succesul proiectului european, transmite Guvernul.

Ludovic Orban: Singura decizie clara pe care am luat-o e de a nu purta niciun dialog cu PSD si de a tine acest partid in afara Puterii, in urmatorii 4 ani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni, ca este absolut exclus ca liberalii sa negocieze cu PSD, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. intrebat daca PNL e dispus sa renunte la anumite.

Premierul Orban ingroapa scandalul de la Apele Romane. Revoltatorul caz de numire politica va fi evaluat dupa alegeri

Premierul Ludovic Orban anunta ca evaluarea numirilor de la Apele Romane va fi finalizata dupa alegerile parlamentare, in pofida faptului ca acest caz amplu dezbatut a fost dezavuat formal si de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )