Libnet.ro
UNICEF

18:46

Ludovic Orban: Sunt extrem de neplacut surpins de pozitia guvernelor din Ungaria si Polonia, pentru ca aici e vorba de intreaga Europa Noi am sustinut conditionarea accesarii fondurilor europene de respectarea statului de drept (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Sunt extrem de neplacut surpins de pozitia guvernelor din Ungaria si Polonia, pentru ca aici e vorba de intreaga Europa Noi am sustinut conditionarea accesarii fondurilor europene de respectarea statului de drept (VIDEO)

Premierul Romaniei s-a aratat extrem de neplacut surprins de pozitia guvernelor de la Budapesta si Varsovia, care si-au manifestat opozitia fata de conditionarea accesarii fondurilor europene de. continuă pe B1

Finantare din fonduri europene pentru 10 spitale din Capitala. Ludovic Orban: Sunt bani destinati inzestrarii cu aparatura, echipamente si orice alte investitii necesare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, cu scopul cresterii capacitatii de raspuns la cr.

Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este extrem de neplacut surprins de pozitia Ungariei si Poloniei care resping in continuare conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Pozitia lor e de neinteles, afirma Orban, precizand ca sunt afectati cetatenii intregii Europe.

Ludovic Orban: Votul fiecarui om este extrem de important. Alegerile din 6 decembrie au o miza uriasa in 2016, din cauza prezentei scazute la vot, cu mai putin de 14% din voturile cetatenilor PSD aproape a capturat Romania (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit despre miza uriasa a alegerilor parlamentare din 6 decembrie si a explicat ca suveranitatea in statul roman este detinuta de cetateni, iar votul fiecarui om este.

Premierul Ludovic Orban: in urmatoarea perioada Romania va beneficia de finantari extrem de importante de la nivel european

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Romania va beneficia in perioada urmatoare de finantare europeana care va ajuta semnificativ recuperarea economiei afectata de pandemia de coronavirus: in.

Ludovic Orban critica Ungaria si Polonia in presa internationala

Premierul Ludovic Orban i-a criticat pe omologii sai din Ungarria si Polonia pentru blocarea bugetului si a fondului pentru redresare dupa pandemia de coronavirus ale Uniunii Europene, avertizand ca pozitia lor pune in pericol asistenta economica de care continentul are o atat de mare nevoie, relateaza Financial Times.

Financial Times, despre Ludovic Orban: Premierul roman critica Polonia si Ungaria pentru blocarea bugetului UE si a planului european de relansare

Premierul roman, Ludovic Orban, le reproseaza omologilor sai din Ungaria si Polonia ca au blocat prin veto bugetul multianual al UE si planul european de relansare si atrage atentia asupra faptului ca pozitia.

Ludovic Orban sustine ca Termoenergetica are datorii uriase la ELCEN pentru ca fostul Primar General, Gabriela Firea, nu a virat banii. Care e solutia propusa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Termoenergetica a ajuns sa aiba datorii uriase la ELCEN, si asta intr-un timp extrem de scurt, deoarece fostul Primar General al Capitalei, social-democrata Gabriela.

LUDOVIC ORBAN: Pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare se va asigura dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare, urmare a faptului ca sunt contacti ai unor bolnavi COVID, se va asigura dreptul de vot si acestia vor putea solicita urna mobila, subliniind ca Directiile de Sanatate Publica sunt obligate sa emita deciziile de carantinare sau izolare in acest sens.

Ludovic Orban, mesaj catre IPS Teodosie: Sfatul meu este sa indemne credinciosii la respectarea regulilor. Sunt facute sa apere sanatatea oamenilor

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa criticile adresate de IPS Teodosie, nemultumit de faptul ca, in acest an, nu se vor desfasura pelerinaje cu ocazia Sfantului Andrei. Ludovic Orban l-a.

Ludovic Orban, despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare: Din 30 de miliarde la care Romania are dreptul, aproape 14 miliarde de euro sunt granturi suntem pe locul 7 ca alocare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit noi detalii despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare a UE, joi seara, in direct pe B1 TV, si a explicat ca, din peste 30 de miliarde de euro la care Romania are dreptul,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )