Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este extrem de neplacut surprins de pozitia Ungariei si Poloniei care resping in continuare conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Pozitia lor e de neinteles, afirma Orban, precizand ca sunt afectati cetatenii intregii Europe. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare: Din 30 de miliarde la care Romania are dreptul, aproape 14 miliarde de euro sunt granturi suntem pe locul 7 ca alocare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit noi detalii despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare a UE, joi seara, in direct pe B1 TV, si a explicat ca, din peste 30 de miliarde de euro la care Romania are dreptul,.

Ludovic Orban, despre locurile disponibile pentru pacientii COVID-19, in ATI: Capacitate este in crestere Permanent am gasit solutii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, premierul Ludovic Orban a discutat si despre situatia paturilor de la ATI din Romania, in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record al pe.

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca s-ar putea lua decizia carantinarii Bucurestiului, ca exista mai multi indicatori de care se tine cont in luarea unei astfel de decizii, iar totul tine co.

LUDOVIC ORBAN: Sfatul meu sincer catre Arhiepiscopul Teodosie este sa indemne credinciosii la respectarea regulilor

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, astazi, ca in Constanta nu se interzic slujbele religioase, dar se organizeaza in anumite conditii, deoarece zona este carantinata.

Ludovic Orban, despre cele 30 de miliarde de euro de la UE: Oficialii europeni s-au obisnuit sa aiba numai surprize neplacute din partea fostelor guverne

Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR), in valoare de peste 30 de miliarde de euro, a fost lansat joi seara in consultare publica, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre Fondul de Modernizare: Romania va beneficia de o finantare estimata la aproximativ 6 miliarde de Euro, in perioada 2021-2030 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat joi, in timpul unor declaratii de presa ca Romania va beneficia de o finantare de aproximativ 6 de miliarde de euro, in intervalul 2021 2030. Mai putin cunoscut este.

Financial Times, despre Ludovic Orban: Premierul roman critica Polonia si Ungaria pentru blocarea bugetului UE si a planului european de relansare

Premierul roman, Ludovic Orban, le reproseaza omologilor sai din Ungaria si Polonia ca au blocat prin veto bugetul multianual al UE si planul european de relansare si atrage atentia asupra faptului ca pozitia.

Ludovic Orban critica Ungaria si Polonia in presa internationala

Premierul Ludovic Orban i-a criticat pe omologii sai din Ungarria si Polonia pentru blocarea bugetului si a fondului pentru redresare dupa pandemia de coronavirus ale Uniunii Europene, avertizand ca pozitia lor pune in pericol asistenta economica de care continentul are o atat de mare nevoie, relateaza Financial Times.

Ludovic Orban, mesaj catre IPS Teodosie: Sfatul meu este sa indemne credinciosii la respectarea regulilor. Sunt facute sa apere sanatatea oamenilor

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa criticile adresate de IPS Teodosie, nemultumit de faptul ca, in acest an, nu se vor desfasura pelerinaje cu ocazia Sfantului Andrei. Ludovic Orban l-a.

iPS Teodosie, scrisoare deschisa catre Ludovic Orban: Niciodata drepturile credinciosilor ortodocsi si ale clericilor de a se ruga nu au fost atat de mult batjocorite

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa catre Guvernul Romaniei si catre premierul Ludovic Orban in care declara ca niciodata drepturile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )