Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lukoil ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa, inclusiv Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lukoil ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa, inclusiv Romania

Lukoil ia in calcul vanzarea celor patru rafinarii de petrol din Europa, Petrotel Ploiesti Romania, Neftochim Burgas Bulgaria, Italia si Olanda, a declarat presedintele companiei Vagit Alekperov, scrie novinite. com . continuă pe Wall-Street Ro

Lukoil ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa, inclusiv cea din Romania

Lukoil ia in considerare vanzarea celor patru rafinarii pe care le detine in Europa, inclusiv cea din Romania, potrivit presedintelui companiei Vagit Alekperov, citat de.

Lukoil s-ar putea retrage din Romania: Gigandul rus ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa

Lukoil se gandeste sa se retraga din Europa. Gigantul rus ar putea inchide cele patru rafinarii pe care le mai are pe batranul continent, in Romania, Bulgaria, Italia si Olanda, a.

Compania rusa Lukoil ia in considerare vanzarea rafinariilor sale din Europa. Una dintre ele este in Romania

Lukoil analizeaza posibilitatea de a vinde cele patru rafinarii pe care le detine in Europa, potrivit presedintelui companiei ruse, Vagit Alekperov, citat de Novinite. com. Lukoil detine rafinarii petroliere in Romania, Bulgaria, Italia si Olanda.

Pentru ce tipuri de investitii Romania este cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est

Investitiile in soatiile de birouri din Bucuresti fac din Romania cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est ECE) pe acest sector. in 2015, Capitala a inregistrat cea mai mare suprafata de metri patrati inchiriati din regiune, cu exceptia Varsoviei .

Avans in sectoarele minier si retail din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, ca urmare a avansului din sectorul minier si cel retail.

PNL ia in calcul o varianta din exterior pentru conducere

Liberalii se reorienteaza pentru conducerea PNL Bucuresti. Pentru ca batalia interna este foarte mare, cei din PNL iau in calcul o varianta din exterior pentru conducerea PNL Bucuresti, potrivit unor surse din presa.

Catastrofele din Europa dau cosmaruri firmelor de asigurare

Schimbarile climatice provoaca din ce in ce mai multe catastrofe in intreaga Europa. Imaginile cu turnul Eiffel in apa au facut inconjurul lumii, iar asta inseamna o veste proasta pentru firmele de asigurari. Nici Romania nu este ferita de inundatii si Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor ar putea fi nevoit sa achite sume din ce in ce mai mari.

Conflict intr-un sat din Marea Britanie, din cauza celui mai mare festival pentru swingeri din Europa (FOTO)

Localnicii din satul britanic Flaxey sunt nemultumiti ca cel mai mare festival pentru swingeri din Europa se va tine in apropiere de localitatea lor. Anul trecutlocalniciinu au putut sa.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )