Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lumea in 10 ani: Vom stoca de 20 de ori mai multe date, atacturile cibernetice vor creste de 180 de ori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lumea in 10 ani: Vom stoca de 20 de ori mai multe date, atacturile cibernetice vor creste de 180 de ori

Oamenii vor stoca de 20 de ori mai multe date decat in prezent, atacurile cibernetice vor creste de 180 de ori, livrarile cu drone vor fi de 30 de ori mai numeroase, iar numarul de plati mobile in SUA va fi de 12 ori mai mare, potrivit previziunilor. continuă pe Wall-Street Ro

Computerele cuantice, de 100 de milioane de ori mai puternice decat PC-urile

Computerele cuantice sunt urmatorul pas inainte in lumea computerelor. Acesteanu sunt o evolutie incrementala care doar mai adauga niste nuclee la procesoarele clasice, sau mai cresc niste frecvente de calcul. Computerele cuantice folosesc qubiti pentru a calcula mii de variabile ale aceluiasi sistem binar din cauza faptului ca un qubit poate fi atat 1 cat [] .

Cat petrol are Romania: rezervele dovedite de titei sunt de 14 ori mai mici decat cele ale Tatneft, o companie medie din Rusia

Dezbaterile privind regimul de taxare a resurselor de titei si gaze se concentreaza de doi ani de zile in jurul nivelului de impozitare si a banilor pe care statul ar trebui sa ii incaseze prin redevente si mai putin pe un aspect la fel de important:.

Apple Maps, de trei ori mai folosita decat Google Maps pe iOS

Aplicatia pentru harti a celor de la Apple este mult mai populara decat Google Maps pe iOS. Atunci cand a fost lansata, Apple Maps a avut parte de probleme uriase, care i-au convins pe multi utilizatori sa utilizeze in continuare solutia oferita de Google. insa dupa o perioada indelungata, in care a incercat sa-si imbunatateasca [] .

10 ani de bucurie in familie cu Itsy Bitsy FM

Pe 6 Decembrie Itsy Bitsy FM aniverseaza 10 ani de radio-copilarie. insa Itsy Bitsy FM inseamna acum mai mult decit un radio si echipa care realizeaza programele zi de zi.

LOccitane sarbatoreste 10 ani plini de magie in Romania

Anul acesta, LOccitane en Provence celebreaza 10 ani de cand transpune parfumul povestilor mediteraneene in Romania. Evenimentul este marcat printr-o aniversare speciala, la redeschiderea magazinului LOccitane din Bucuresti Mall intr-un nou concept - HOME, unde clientii vor putea patrunde pentru cateva clipe intr-un colt de atmosfera plina de arome si cadouri deosebite.

Perchezitii de amploare la peste 200 de adrese din 20 de judete. Mai multe persoane si societati comerciale, banuite de evaziune fiscala

Joi dimineata, peste 200 de perchezitii domiciliare au loc in mai multe orase ale tarii, fiind vizate mai multe persoane si societati comerciale banuite de evaziune fiscala.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )