Libnet.ro
UNICEF

22:30

Lumea in 2035: milioane de masini vor circula fara sofer

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lumea in 2035: milioane de masini vor circula fara sofer

Masinile ce se vor conduce singure nu vor putea fi intalnite pe strazi pana in 2020, insa un nou studiu prezice ca acestea vor fi cu milioanele pana in 2035. continuă pe Wall-Street Ro

54 de milioane de masini fara sofer vor putea fi vazute pe strazi pana in 2035

Masinile ce se vor conduce singure nu vor putea fi intalnite pe strazi pana in 2020, insa un nou studiu prezice ca acestea vor fi cu milioanele pana in 2035.

Taxa unica de parcare in Baia Mare. Proprietarii de masini vor plati obligatoriu cate 100 de lei

In ultima sedinta de Consiliu Local, alesii au votat un proiect de hotarare care prevede ca fiecare posesor de autovehicul din Baia Mare sa plateasca bligatoriu o taxa de 100 de lei. in schimbul acestei taxe, baimarenii vor putea parca in orice parcare sau pe domeniul municipalitatii fara a mai fi nevoiti sa achite abonamente de parcare sau tichete.

Cum vor circula trenurile in primele zile ale lui 2014.

14 trenuri de calatori circula suplimentar pana in 5 ianuarie, pe rute care fac legatura intre Bucuresti si mai multe orase, printre care Craiova, Brasov, Botosani, Iasi, Timisoara, Suceava si Vatra Dornei, a anuntat CFR Calatori, conform Mediafax. Citeste si: Ce autobuze si tramvaie circula de Revelion in Capitala Reprezentantii CFR Calatori au precizat ca vor fi suplimentate, cu aproximativ 50 de vagoane clasa, vagoane de dormit si cusete, trenurile care circula pe cele mai folosite rute, .

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )